پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۲

صادق عابدین:

ایثار مبحث مهم دفاع مقدس است

ایثار مبحث مهم دفاع مقدس است

شیراز – خبرگزاری مهر: استاندار فارس گفت: ایثار مبحث مهم دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین پنج شنبه شب در مراسم افتتاح مجموعه فرهنگی و هنری فراشبند گفت: دفاع مقدس درس های بزرگی را به ما آموخت که باید آنها را سرلوحه فعالیت های خود قرار دهیم.

وی تاکید کرد: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت باید به عنوان یک اصل مهم در زندگی مد نظر قرار داده شود و برنامه ریزی های مختلفی نیز در این راستا انجام شود.

استاندار فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت های دولت نهم و دهم در استان فارس یادآور شد: طی دوران فعالیت دولت نهم و دهم در برخی از بخش ها به اندازه 40 سال در استان فارس کار انجام شده است.

وی  تصریح کرد: مباحث مربوط به گاز رسانی، برق و آب و توسعه راه ها از جمله مهمترین مواردی است که طی چند سال گذشته شاهد توسعه آن در استان هستیم.

صادق عابدین ادامه داد: مباحث فرهنگی و هنری از دیگر موارد مورد تاکید دولت است که خوشبختانه فعالیت های انجام شده در استان فارس چشمگیر بوده است.

استاندار فارس تاکید کرد: مردم با بصریت با انتخاب دولت اصولگرا گفتمان عدالت را انتخاب کردند و امروز نیز شاهد توجه به تمامی به نقاط کشور از جانب دولت هستیم.

کد خبر 1701056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha