به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري العالم ، "محمد عطيه نعمان" معاون دبيركل حزب مخالف " الوفد" اظهار داشت : حزب الوفد از سال 1978 خواستاراجراي اصلاحات سياسي و اقتصادي در كشور بوده و سياست اين حزب بر آزادي، دمكراسي ، عدالت اجتماعي و تشكيل مجمعي براي تدوين قانون اساسي جديد درمصر استوار است.
نعمان افزود : انتخابات آتي رياست جمهوري در مصر بايد ميان چند نامزد برگزار شود و بايد دوره رياست جمهوري يك دوره مشخص و تنها دوبار تكرار گردد.
وي با اشاره به اينكه نامزد رياست جمهوري بايد از رهبران احزاب و يا برخوردار از 70 هزار امضا از سوي افراد داراي حق انتخاب باشد، خاطر نشان كرد: حزب الوفد خواستاربرابري دراستفاده از امكانات دولتي و لغو حكومت نظامي در زمان برگزاري انتخابات مي باشد.
درهمين ارتباط " ايمن نور" رئيس حزب مخالف " الوفد" به شبكه العالم گفت : ما مدت بيست سال است كه بر اجراي اصلاحات در كشورو اصلاح قانون اساسي اصرار داشتيم و اصلاح يك بند از قانون اساسي خواست هاي مردم مصر را برآورده نمي كند.
وي با اشاره به شرط هاي مطرح شده جهت برگزاري انتخابات رياست جمهوري در مصر اظهار داشت : اين شرط ها انتخابات را از محتواي خود جدا مي كند .
ايمن نوربا تاكيد بر نبود امكانات مساوي ميان احزاب براي برگزاري انتخابات گفت : حزب ملي حاكم اصلاحات را در چهارچوب محدودي و با شرط هاي بسيارسختي مطرح مي كند تا از اين راه مخالفان را ازشركت در انتخابات رياست جمهوري محروم و از تحقق نتايج واقعي انتخابات جلوگيري بعمل آورد.
وي افزود: حزب حاكم همه امور كشور را به كنترل خود در آورده وتبليغات انتخاباتي را بطور يكجانبه در رسانه هاي كشور كه در اختيار كامل اين حزب مي باشد آغاز كرده است.
از سوي ديگر " جهاد عوده " عضو كميته سياستگذاري حزب ملي حاكم مصر دراظهاراتي به اين شبكه خبري گفت : بايد همه نيروهاي اصلاح طلب از اعمال تحريك آميز امتناع ورزد و اصلاحات در كشور بايد به صورت تدريجي انجام گيرد زيرا مصر درمقابل خطرهاي زيادي قرار دارد.
وي با اشاره به برگزاري تظاهرات درمصر گفت : بر پايي اين تظاهرات يك مساله طبيعي است و با توجه به اينكه اوضاع داخلي با ثبات است اين تظاهرات تهديدي به شمار نمي آيد.
عوده افزود : حزب حاكم به منظور دستيابي به تفاهم مشترك در زمينه اصلاحات و برگزاري انتخابات رياست جمهوري با ديگر احزاب مصري در حال مشورت است.
با ضروري خواندن تدوين قانون اساسي جديد صورت گرفت؛
تاكيد رهبران احزاب مخالف در مصر بر ضرورت اصلاحات سياسي در اين كشور
رهبران احزاب مصري بر ضرورت اجراي اصلاحات مسالمت آميز در كشورشان تاكيد كردند.
نظر شما