پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۲

نشست خبری باران غدیر-1/

ایل‌بیگی: «هماری رسول» و «مرحمة الرسول» در ایران رونمایی می‌شود

ایل‌بیگی: «هماری رسول» و «مرحمة الرسول» در ایران رونمایی می‌شود

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل حوزه هنری از رونمایی دو عنوان کتاب با نام «هماری رسول» و «مرحمة الرسول» و نیز تجلیل از «بولس سلامه» شاعر و ادیب لبنانی در سومین همایش باران غدیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سومین همایش بین‌المللی باران غدیر صبح روز شنبه اول مهر ماه با حضور حبیب‌ ایل‌بیگی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل حوزه هنری و حجت الاسلام محمدرضا زائری دبیر این همایش در تالار شماره دو اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست خبری، حبیب ‌ایل‌بیگی ضمن ارائه خلاصه‌ای از اهداف برگزاری این همایش در دو سال گذشته اظهار کرد: یکی از سیاست‌های کلان حوزه هنری در دهه چهارم انقلاب اسلامی حضور منطقه‌ای و بین‌المللی در این جهان است و تلاش داریم که حوزه هنری در بخش‌های هنری و ادبی در جهان به صورتی جدی‌تر حضور پیدا کند. در همین راستا با موضوع بیداری اسلامی در سال‌های اخیر چندین برنامه در حوزه هنری برگزار شده است و در سایر عرصه‌ها نیز تلاش داریم تا برای معرفی هنر انقلاب تلاش بیشتری انجام دهیم.

وی با اشاره به همایش باران غدیر افزود: در دوره دوم این همایش 15 میهمان از 7 کشور جهان مهمان ایران بودند که شامل شاعران و نویسندگانی از کشورهای هند، لبنان، تونس، ترکیه، افغانستان و پاکستان می‌شدند و در دوره نخست از این همایش نیز 6 شاعر مسیحی لبنانی میهمان ایران شدند. در سومین دوره از برگزاری این همایش  که امسال از 6 تا 9 آبان در تهران و یکی از استانهای کشور برگزار‌ می‌شود تاکنون حضور میهمانانی از پاکستان، تونس، هند، کویت و لبنان قطعی شده است اما بر تعداد حاضران در این همایش افزوده خواهد شد.

ایل‌بیگی ادامه داد: در همایش امسال مراسم تجلیل از مرحوم «بولس سلامه» شاعر و حقوقدان و نویسنده مسیحی لبنانی  با حضور فرزند وی برگزار می‌شود و از کتاب «مرحمة الغدیر» وی نیز رونمایی خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی و اموربین‌الملل حوزه هنری همچنین از اجرای برنامه‌های هنری در این همایش خبر داد و گفت: اجرای موسیقی غدیرخوانی توسط موسیقی‌دانان اهل سنت و آشوری ایران با همکاری دفتر موسیقی حوزه هنری از جمله برنامه‌های جنبی این همایش به شمار می‌رود و در کنار آن یکی از گروه‌های برجسته موسیقی قوالی پاکستان نیز به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

وی همچنین از رونمایی کتاب «مرحمة الرسول» سروده جرج شکور شاعر لبنانی و کتاب «هماری رسول» شامل آثار بیش از 400 شاعر هندو در منقبت رسول اکرم(ص) که توسط «دهر میندرنات» از شاعران و پژوهشگران هندو منتشر شده است را از دیگر برنامه‌های این همایش عنوان کرد.

ایل‌بیگی همچنین از برگزاری نمایشگاه عکس و آثار تجسمی با موضوع پیامبر اکرم(ص) خبر داد و گفت: تلاش ما بر این است که امسال شرکت‌کنندگان در کنار تهران در استان اصفهان نیز حضور پیدا کرده و به شهر مشهد نیز اعزام شوند.

وی تاکید کرد: از رایزنی‌های فرهنگی ایران در کشورهای جهان خواسته‌ایم که هنرمندانی در سایر حوزه‌ها همانند سینما و... را نیز برای شرکت در این همایش پیدا و به ما معرفی کنند.

کد خبر 1701941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha