پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۹

رئوفی نژاد:

اختیارات استان ها در تصمیم گیری ها افزایش می یابد

اختیارات استان ها در تصمیم گیری ها افزایش می یابد

زنجان - خبرگزاری مهر: استاندار زنجان گفت: مصوبات مربوط به افزایش اختیارات استان ها در راستای تسهیل و تسریع انجام کارها و خدمت رسانی به مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفی نژاد شامگاه شنبه در یازدهمین جلسه ستاد تحول اداری با بیان اینکه رویکرد دولت در چند سال گذشته بر این مبنا بوده است که اختیاراتی به استان ها بدهد اظهار داشت: این اختیارات در راستای سرعت انجام کارها، جلوگیری از فرصت سوزی و اعمال سلیقه در برخی موضوعات صورت گرفته است.

وی افزود: افزایش اختیارات استان ها به معنای خدشه وارد کردن به اختیار و اقتدار وزارت خانه ها نیست و خارج از روال و چارچوب ضوابط تصمیمی گرفته نخواهد شد.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه با این مصوبات کار وزارت خانه ها راحت شده است ادامه داد: در این راستا انجام کارها و وظایف در استان نیاز به تعامل متقابل و رفاقت و صمیمت مدیران دارد و حتی ایجاد مشکل توسط یک نفر کارها را مختل خواهد کرد.

رئوفی نژاد همچنین در رابطه با فضاهای مازاد دستگاه ها در شهرستان ها ادامه داد: بخشداری ها هم می توانند از این فضا برای ارایه به دهیاری ها استفاده کنند و باید برای پالایش این 221 فضای مازاد موجود تیم تشکیل شود.

کد خبر 1702634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha