پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۶

استاندار کرمانشاه:

باند دوم پروژه میاندوآب کرمانشاه 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

باند دوم پروژه میاندوآب کرمانشاه 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: استاندار کرمانشاه گفت: باند دوم پروژه مهر ماندگار میاندوآب - کرمانشاه با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دادوش هاشمی با اشاره به توسعه راه های استان در سال جاری گفت: استان کرمانشاه به واسطه موقعیت جغرافیایی در غرب کشور از دیرباز در مسیر تردد بسیاری از کشورها بوده است.

وی با اشاره به احداث بزرگراه ها در سطح کشور در دولت ها نهم و دهم گفت: ساخت راه های ارتباطی در دولت نهم و دهم روند روبه رشدی داشته است و استان کرمانشاه نیز از این روند توسعه و پیشرفت در بخش حمل و نقل ریلی بی بهره نبوده است.

وی با بیان اینکه از قدیم الایام کرمانشاه مسیر ورود به عتبات عالیات بوده است، افزود: همسایگی استان کرمانشاه با کشور عراق از دیگر مزیت های استراتژیک استان در حوزه راه و ارتباط قلمداد می شود.

هاشمی در ادامه تقویت زیرساخت های استان در زمینه راه ها اعم از زمینی وهوایی را بسیار مناسب ارزیابی کرد و گفت: در تلاش هستیم که توازنی بین ارتباطات هوایی مردم استان به دیگر استان های کشور و کشورهای همجوار ایجاد شود زیرا این هم افزایی و توانایی ارتباطی ملت‌ها است که منجر به افزایش توانایی ها و پیشرفت روزافزون خواهد شد.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: خوشبختانه باند دوم پروژه مهر ماندگار میاندو آب - کرمانشاه با بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است که انشاءالله بهره برداری از این پروژه در سال 92 کلید خواهد خورد و ارتباطات چندین استان غربی با محوریت کرمانشاه بیش از پیش و با سهولت بیشتری برقرار خواهد شد.

وی عنوان کرد: پروژه ذکر شده با مدیریت راه و شهرسازی و شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در حال احداث است.

هاشمی اعتبار منظور شده طرح در لایحه بودجه سال 91 را 100 هزار میلیون ریال عنوان کرد.

کد خبر 1703297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha