به گزارش خبرنگار مهر، مسئول ستاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری لرستان در این همایش در سخنانی با تبیین جایگاه زن در دین اسلام اظهار داشت: در دین اسلام هیچ فرقی بین زن و مرد وجود ندارد و این امر به گونه ای است که زنان در طول تاریخ همپای مردان در تمام عرصه ها نقش آفرین بوده اند.
حجت الاسلام جمیاری در ادامه با بیان اینکه زنان نقش موثری در حضور رزمندگان در جبهه های نبرد دوران دفاع مقدس داشته اند، افزود: این امر به گونه ای بوده است که زنانی که تازه ازدواج کرده بودند اسلحه را به دست مردان می دادند و می گفتند بروید و از اسلام و انقلاب دفاع کنید.
وی با تاکید بر اینکه حمایت همه جانبه زنان، خواهران و مادران از رزمندگان در دوران دفاع مقدس باعث می شد رزمندگان اسلام روحیه مضاعفی داشته باشند، تصریح کرد: زنان در دوران دفاع مقدس و تا به امروز به همسر شهید بودن افتخار می کنند.
مسئول ستاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری لرستان با تاکید بر اینکه حضور زنان در جبهه ها و حتی در خط مقدم نبرد در دوران دفاع مقدس وجود داشت، یادآور شد: تاریخ شاهد است که مادران در دوران دفاع مقدس پسران خود را مجهز می کردند و با افتخار آنها را به جبهه می فرستادند.
حجت الاسلام جمیاری با اشاره به رسالت امروز زنان ایران اسلامی افزود: امروز کسانی که بی عفتی و بی حجابی را به عنوان ارمغان غرب در جامعه رواج می دهند به خون شهدای مرد و زن خیانت می کنند.
نظر شما