۴ مهر ۱۳۹۱، ۹:۰۸

نوذری در گفتگو با مهر:

آسیب‌های اجتماعی با علوم انسانی کنونی در جامعه رفع نمی‌شود

آسیب‌های اجتماعی با علوم انسانی کنونی در جامعه رفع نمی‌شود

قم - خبرگزاری مهر، مدیر طرح و برنامه ریزی معاونت آموزش حوزه علمیه با اشاره به اینکه حوزه علمیه باید نگران آسیب های اجتماعی موجود جامعه باشد، گفت: آسیب‌های اجتماعی با علوم انسانی کنونی جامعه رفع نمی‌شود.

حجت الاسلام حسین نوذری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت های بالای استان قم درعلوم انسانی و ظرفیت های موجود در حوزه های علمیه گفت: با ساماندهی فعالیت های صورت گرفته می توان از همه ظرفیت ها در کنار هم استفاده کرده و دستاوردهای خوبی در این زمینه کسب به دست آورد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت های حوزه‌های علمیه و بهره گیری از ایده های نو و خلاقانه برخی از طلاب می تواند راهگشای تحقق اهداف کاربردی سازی علوم انسانی در کنار علوم اسلامی باشد.

استاد حوزه علمیه قم حضور همه کارگروه‌های دلسوز نظام را برای اسلامی سازی علوم انسانی الزامی خواند و عنوان کرد: اگر بتوان بسترهای لازم را چه در مراکز علمی و یا حوزوی برای ارائه ایده و طرح های نو و خلاق به وجود آورد و با ایجاد ارتباط میان دستگاه‌ها و مراکز ذی ربط به توسعه این فضا کمک کرد قطعا کاربردی سازی علوم ورسیدن به محصول نهائی میسر می شود .

وی با تاکید براینکه معاونت آموزش حوزه دغدغه جدی برای اسلامی سازی علوم انسانی موجود در دانشگاه ها دارد، اظهار داشت: نتیجه و محصول نهائی علوم انسانی باید قابل ارائه در جامعه و مطابق با نیازهای موجود باشد که خوشبختانه با هم اندیشی ها و برنامه ریزی های صورت گرفته در معاونت آموزش حوزه علمیه  بستر چنین امری فراهم است.

وی فرهنگ سازی و اخذ مشاوره های لازم را در خصوص کاربردی سازی علوم امری مهم تلقی کرد و اظهار داشت: با مشاوره های تخصصی به ویژه در طرح های معنوی می توان گام های موثری درجهت کاربردی سازی علوم انسانی با رویکرد اسلامی برداشت.

نوذری تصریح کرد: در این میان ظرفیت‌های حوزه نیز قابل تامل است و طلبه‌هایی هستند که با ارائه طرح‌های مهندسی نشان می دهند باید فضای کافی در اختیار این نخبگان قرار گیرد و با مدیریت منسجم در جهت رفع موانع و نیازسنجی های لازم گام برداشت.

وی با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی موجود با منابع علوم انسانی کنونی به سرانجام نخواهد رسید، گفت: بسیاری از آسیب‌های اجتماعی با رویکرد اسلامی کاهش می یابد از این رو باید حوزه علمیه به عنوان متولی کاربردی سازی علوم اسلامی باشد و با پردازش به آن مسیر مناسبی را در تحقق اهداف فراروی علوم انسانی و علوم اسلامی قراردهد.

کد خبر 1704360

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha