پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۲۶

«پیش از تایپوگرافی»؛ کتابی برای آشنایی بیشتر با تایپوگرافی

«پیش از تایپوگرافی»؛ کتابی برای آشنایی بیشتر با تایپوگرافی

«پیش از تایپوگرفی» اثری پژوهشی در حوزه گرافیگ و تایپوگرافی تالیف حسین سامانی منتشر شده و در دسترس علاقمندان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، «پیش از تایپوگرفی» کتابی در 112 صفحه و پیرامون پرتکرارترین واژه سال‌های اخیر گرافیک ایران یعنی تایپوگرافی است.

حسین سامانی نگارنده اثر که خود نیز گرافیست است تلاش داشته است به گونه‌ای موجز مباحث پراهمیتی که درباره تایپوگرافی وجود دارد و به دلیل ریشه داشتن در سایر علوم از چشم طراحان گرافیک به دور می‌ماند، مورد بحث و گفتگو قرار دهد.

در فصل‌های پنجگانه کتاب مباحثی چون تطابق سیر تحول تایپوگرافی و تعاملات انسان و ماشین و آینده محتمل آن، اهمیت تکامل تدریجی و سیر تحول مغز در درک زبان و پیدایش علم زبانشناسی، کارکردهای واج شناسی و معناشناسی زبان در پرورش آثار تایپوگرافی با ارایه چند نمونه و مثال از طراحان بنام داخلی و بین‌المللی مطرح شده است.

همچنین معرفی تکنیک تایپوگرافی آر.اس.وی.پی و معایب رسم الخط فعلی فارسی در این اثر به بحث گذاشته شده است.

همچنین برای نخستین بار در زمینه خط فارسی بررسی تطبیقی سرعت خوانایی حروف فونت یکان در این کتاب صورت گرفته است.

حسین سامانی نویسنده اثر دارای مدرک کارشناسی گرافیک و کارشناسی ارشد طراحی صنعتی است.

این کتاب نخستین جلد از سری کتاب «هزار نکته از دیزاین» حاصل همکاری این نویسنده و نشر شفیق است.

کتاب حاضر با قیمت 8 هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 1704503

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha