پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۶

سومین فرش بزرگ‌پارچه جهان جمعه رونمایی می‌‎شود

سومین فرش بزرگ‌پارچه جهان که برای مسجد محمدالامین عمان بافته شده است، در هفتم مهرماه در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی فرش دستباف رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خلیقی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از اتمام بافت سومین فرش بزرگ‌پارچه جهان خبرداد و گفت: سومین فرش بزرگ پارچه جهان هفتم مهرماه همزمان با میلاد امام رضا(ع) در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی فرش دستباف افتتاح خواهد شد.

طراح سومین فرش بزرگ پارچه دنیا افزود: این فرش به متراژ 2400 مترمربع در مدت 2 سال با حضور مستقیم 400 بافنده بافته شده است و برای نصب به زودی به کشور عمان می‌رود و مسجد محمدالامین را مزین خواهد کرد.

وی تصریح کرد: این فرش به صورت 40 رج بافته شده و یکی از نفیس‌ترین فرش‌های بزرگ ‌پارچه به شمار می‌رود که تاکنون در دنیا بافته شده است. طرح این فرش نیز تلفیقی از نقوش فرش اصفهان و مشهد است که 8 تا 9 ماه کار بر روی طراحی آن انجام شده است.

به گفته خلیقی، میزان ارزآوری این فرش 3 میلیون و 200 هزار دلار است که ده سال پشتیبانی آن نیز به عهده شرکت سهامی گره زرین است. وی اظهار داشت: هم اکنون در شرف انعقاد قرارداد جدیدی هستیم که بر مبنای آن شاید بتوان بزرگترین فرش بزرگ‌پارچه دنیا را بافت.

کد خبر 1704859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha