پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ فروردین ۱۳۸۴، ۸:۴۲

توسط مركز مطالعات تكنولوژِي دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود :

همايش ملي صنعت هوايي و فضايي كشور ، گذشته، حال و آينده

همايش ملي صنعت هوايي و فضايي كشور، گذشته، حال و آينده سيزدهم و چهاردهم ارديبهشت ماه سال جاري توسط مركز مطالعات تكنولوژِي دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود.

به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، در آستانه اجراي برنامه چهارم توسعه و با توجه به مفاد سند چشم انداز بيست ساله كشور، شاهد توجه جدي تر از سوي سياستگذاران و مقامات نظام به صنعت هوايي و فضايي هستيم و رشد بالندگي صنايع هوايي، فضايي و حمل و نقل هوايي از اولويت هاي كشور اعلام گرديده است. طبعا زمينه سازي نحوه ورود قوي تر و ملي تر به عرصه رشد و پيشرفت اين صنعت، نيازمند بررسي گذشته، حال و آينده آن مي باشد تا بتوان با ارائه سياست ها و برنامه هاي ملي به چشم اندازها و اهداف ديده شده دست يافت.

از اين رو مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف قصد دارد تا برگزاري همايش ملي صنعت هوايي و فضايي كشور، گذشته حال و آينده به جمع آوري نظرات صاحبنظران و انديشمندان و مديران ارشد كشور در اين حوزه بپردازد.

هدف از برگزاري اين همايش بررسي چالش ها و راهكارهاي توسعه صنعت هوايي كشور بر اساس تجربيات گذشته و چشم اندازهاي آتي است.

بررسي گذشته و تجربيات چند سال اخير كشور در حوزه هاي صنايع هوايي، فضايي و حمل و نقل كشور، بررسي تعاملات و جايگاه بخش هاي مختلف هوايي و فضايي كشور و ترسيم نقش مطلوب تر هر يك از اين دستگاه ها در رشد و پيشرفت اين صنعت، آينده صنايع هوايي، فضايي و حمل و نقل كشور و راهكارهاي رسيدن به چشم اندازها و افق هاي مطلوب، نقد و بررسي قوانين، مقررات و سياست هاي حاكم بر بخش هاي مختلف صنايع هوايي و فضايي و ترسيم افق هاي قابل ترسيم در اين حوزه ها، حمل و نقل بهينه داخلي بر اساس پارامترهاي سياسي و اقتصادي، هوايي و زميني، قوت ها و ضعف ها، بررسي تجربيات چند سال اخير در اين صنعت، صنعت تعمير و نگهداري، مزايا، مشكلات و موانع و ... از موضوعاتي است كه در طول اين همايش مورد بررسي قرار مي گيرد.

در اين همايش وزير راه و ترابري، مشاور وزير راه و ترابري، سرپرست سازمان هواپيمايي كشور، رياست سازمان فضايي كشور، رياست دانشگاه صنعتي مالك اشتر و ... در موضوع همايش سخنراني خواهند كرد.

کد خبر 170538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha