به گزارش خبرنگار مهر، همایش پیشکسوتان دفاع مقدس استان مرکزی شامگاه چهارشنبه در حسینیه نمایشگاه بازسازی عملیات مرصاد در اراک برگزار شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در تیپ 71 پیاده سپاه روح الله استان مرکزی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان 8 سال دفاع مقدس گفت: به برکت خون پاک شهیدان امروز ایران به الگوی بیداری اسلامی و مقاومت جهان اسلام در دنیا تبدیل شده است.
حجت الاسلام محمد میرزایی افزود: جوانان غیور ایران اسلامی در طول 8 سال جنگ تحمیلی با شهادت طلبی، خدا باوری و ولایت پذیری موجب شکست دشمن شدند.
وی با بیان این که جهاد در راه خدا و دفاع از حریم اسلامی وظیفه ای الهی، آرمانی و انسانی است که در هشت سال دفاع مقدس به منصه ظهور رسید گفت: دوران دفاع مقدس موجب افزایش غرور ملی، همبستگی و انسجام ملت ایران، ارتقای روحیه حماسی جوانان کشور، برجسته شدن فرهنگ جهاد و شهادت و کارآمدی فرهنگ اسلامی در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان شد.
مسئول نمایندگی تیپ 71 سپاه روح الله استان مرکزی در ادامه بر ضرورت الگوپذیری جوانان از ارزش های والای هشت سال دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: باید با انتقال فضائل معنوی این دوران به جوانان نسل امروز و آینده به مبارزه با جنگ نرم دشمن بپردازیم.
نظر شما