پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ مهر ۱۳۹۱، ۹:۲۹

کریمیان:

دولت در ارائه لایحه بودجه به قانون تمکین کند

دولت در ارائه لایحه بودجه به قانون تمکین کند

مریوان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در ارائه لایحه بودجه به قانون تمکین کند.

امید کریمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس ماده ۲۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نیز ماده ۲۱۶ آیین نامه داخلی مجلس، دولت باید حداکثر تا تاریخ 15 آذر هر سال لایحه بودجه را تقدیم مجلس کند که متاسفانه دولت در سال گذشته از این قانون تخطی کرد و به همین دلیل در حال حاضر مشکلات جدی در این بخش در سراسر کشور به چشم می خورد.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه سال 91 به مجلس شورای اسلامی تاکنون هیچکدام از مراحل تامین اعتبار طرح های عمرانی در استان ها اجرا نشده است.

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاخیر دولت در ارائه لایحه بودجه امسال به مجلس باعث شده تا بسیاری از طرح های عمرانی غیر فعال و معطل بماند و متاسفانه این وضعیت در استانهای کم برخورداری همچون کردستان بیشتر به چشم می آید.

کریمیان یادآور شد: با توجه به اینکه فصل کاری مناسب برای اجرای عملیات اجرایی طرح های عمرانی در استان های غربی و شمال غرب کشور حداکثر هفت ماه کاری است، بنابراین تخصیص اعتبارات عمرانی امسال برای استان های سردسیر پس از این مدت توجیه فنی و حقوقی نداشته که در خوشبینانه ترین حالت، بهترین زمان برای هزینه کرد بودجه ۹۱، ماه های خرداد و تیر سال آینده است.

وی بیان کرد: بی نظمی دولت در ارائه و اجرای بودجه های سنواتی بر خلاف ماده ۲۱۹ قانون برنامه پنجم توسعه بوده و موجب پیش بینی نشدن نحوه نظارت بر هزینه ها و تحقق اهداف پیش بینی شده در بودجه می شود که این مسئله زیان های اقتصادی بسیاری را متوجه تولید و عمران کشور می کند.

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: دولت همواره بر اجرای طرح های مهر ماندگار و تکمیل آن ها تا پایان مهر سال آینده اصرار دارد، در صورتی که نه تنها در بودجه امسال ردیفی به اجرای آن ها تخصیص داده نشده، بلکه تا کنون نیز یک ریال در پیشبرد آن ها از سوی دولت هزینه نشده است.

کریمیان در پایان گفت: تاخیر دولت در ارایه لایحه بودجه سنواتی کل کشور موجب عقب ماندگی طرح های عمرانی می شود که لازم است هیئت رئیسه مجلس به این موضوع رسیدگی کرده و دولت نیز توجه ویژه ای به آن داشته باشد.

کد خبر 1706307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha