پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۵۱

ظرف یک ماه آینده/

دو پروژه بزرگ مسکونی در اردکان بهره برداری می شود

دو پروژه بزرگ مسکونی در اردکان بهره برداری می شود

اردکان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد از بهره برداری از دو پروژه مسکونی در اردکان و روستای ترک آباد تا یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا قربانیان صبح شنبه در نشستی با فرماندار و مسئولان شهرستان اردکان اظهار داشت: شهرک های متعدد مسکونی نظیر شهرک ولیعصر، انقلاب، قدس، امام هادی و 90 دستگاه در شهرستان اردکان به صورت ساخت مسکن انبوه احداث شد.

وی بیان داشت: تهیه طرح هادی روستاهای بالای 20 خانوار نیز از افتخارات خدمت بنیاد مسکن در این شهرستان بوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان یزد افزود: پروژه مسکونی 25 واحدی اله آباد و پروژه مسکونی 16 واحدی روستای ترک آباد تا یک ماه آینده در این شهرستان به بهره برداری می رسد و عملیات اجرای پروژه مسکونی 93 واحدی مزرعه سیف به زودی آغاز خواهد شد.

قربانیان ادامه داد: اجرای طرح هادی در روستاهای ترک آباد، رباط پشت بادام، مزرعه نو و هامانه حاصل تلاشهای اخیر بنیاد مسکن در چند ماهه گذشته است.

احمد کمالی، فرماندار اردکان نیز در این نشست توسعه مسکن شهری و عمران و آبادانی روستاها را مهم‌ترین رسالت بنیاد مسکن عنوان کرد و گفت: تاسیس بنیاد مسکن که از تدابیر اساسی امام راحل بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی بود، توانست گامهای موثری را در زمینه تامین مسکن شهری در وهله اول و عمران و بازسازی روستایی در وهله بعد بردارد.

همچنین در مراسمی از زحمات محمد افخمی مدیر سابق بنیاد مسکن اردکان تقدیر و محمدرضا باقری به عنوان مدیر جدید این بنیاد معرفی شد.

کد خبر 1707596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha