پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ مهر ۱۳۹۱، ۲۱:۴۳

الاخباریه بررسی کرد؛

سیاستهای ترکیه در قبال سوریه ؛ عقب نشینی از مواضع منفی

سیاستهای ترکیه در قبال سوریه ؛ عقب نشینی از مواضع منفی

یک پایگاه عرب زبان به بررسی سیاستهای ترکیه در قبال سوریه و بازنگری مواضع آنکارا درباره دمشق پرداخته است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، پایگاه الاخباریه در مطلبی به قلم "حسنی محلی" با اشاره به مواضع ترکیه در قبال سوریه نوشته است: موافقت ترکیه  با مشارکت در گروه تماس (ایران،عربستان، ترکیه و مصر) را می توان نوعی بازنگری در مواضع ترکیه در قبال سوریه تلقی کرد.

این پایگاه می افزاید: پس از آنکه مسئولان ترک به این باور رسیدند که قطر و عربستان و غربی ها، آنها را خوار کرده اند به فکر بازنگری افتادند.

الاخباریه می نویسد: برخی تحلیلگران بر این باورند که علت اصلی اتخاذ موضع جدید ترکیه در قبال سوریه به اوضاع داخلی ترکیه و انتقادهای فزاینده مخالفان از سیاستهای وی بر می گردد.

این پایگاه می افزاید: مخالفان با کمک برخی رسانه ها سعی دارند مردم ترکیه را قانع کنند که سیاستهای دولت ترکیه در قبال سوریه تا چه اندازه برای آنها خطرناک است به ویژه که مخالفان اردوغان را به پیروی از سیاستهای آمریکا متهم کرده اند.

پایگاه فوق می نویسد: یکی دیگر از دلایل موضع جدید ترکیه در قبال سوریه ناکامی های گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه در به دست آوردن پیشرفت جدی و عملی در در نبردهای داخلی است.

این پایگاه می افزاید: این گروههای مسلح با وجود حمایت های گسترده ترکیه و پایتختهای عربی و غربی نتوانسته اند کاری از پیش ببرند.

 حسنی محلی می نویسد: برخی اعلام آمادگی دولت اردوغان برای گفتگوی مستقیم با عبدالله اوجلان رهبر حزب کارگران کردستان برای حل مشکل کردها را به مثابه تلاشی از سوی اردوغان برای سرپوش گذاشتن بر شکست سیاستهایش در سوریه دانسته اند.

الاخباریه می افزاید: اردوغان به این باور رسیده است که غرب و همپیمانان عربش، آنکارا را در باتلاق خطرناک و سهمگین سوریه تنها گذاشته اند.

کد خبر 1707680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha