به گزارش خبرنگار مهر، توکل حیدری پیش از ظهر شنبه در همایش تبیین و تشریح بازرسیهای قضایی آذربایجان غربی با اشاره به مدت زمان رسیدگی پرونده های قضایی آذربایجان غربی، افزود: کمبود نیروی قضایی یکی از مشکلات دادگستری بوده که در صورت ادامه روند فعالی شاهد افزایش مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در آینده نزدیک خواهیم بود.
وی تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها را از اولویتهای دستگاه قضا در آذربایجان غربی دانست و اظهار داشت: با توجه به تراکم زیاد پرونده ها به دلیل خاص بودن منطقه و کمبود نیروی قضائی امکان افزایش مدت رسیدگی به پرونده ها و ایجاد نارضایتی مردم از دستگاه قضایی را افزایش می دهد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی افزایش کیفیت و تسریع در روند رسیدگی به پرونده های قضایی را از اولویتهای اصلی این نهاد در استان عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به بالا بودن تراکم کاری و حجم بسیار زیاد ورودی پرونده ها به دادسراها و دادگاه ها، قضا ت باید با دقت زیاد در رسیدگی به پرونده ها از کاهش کیفیت کار دستگاه قضائی جلوگیری کنند.
همایش تبیین و تشریح بازرسی های قضایی با حضور معاونین دادسرای انتظامی قضات و تمامی قضات استان در سالن ولایت دادگستری کل استان آذربایجان غربی با هدف اشاعه فرهنگ اسلامی صلح و سازش در جامعه در ارومیه برگزار می شود.
تبیین سیاستهای دستگاه قضایی به منظور نیل به رسالت ذاتی شوراهای حل اختلاف، آگاه کردن اعضاء شوراهای حل اختلاف به ماموریت های اساسی خویش در امر صلح و سازش، انعکاس عملکرد شوراهای حل اختلاف، بسترسازی به منظور ترغیب مردم در مراجعه به نهاد شورای حل اختلاف جهت حل اختلافات و قدردانی از زحمات تلاشگران عرصه های صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف از مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.
نظر شما