به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل بیانیه جنبش بدین شرح است:
"بعد از پیروزى انقلاب - الان، سى سال است - هیچ روزى نبوده است که آمریکا نسبت به ملت ایران نیت خیرى داشته باشد؛ از کارهاى گذشتهى خودش عذرخواهى بکند؛ صادقانه دست از استکبار و طمعورزى نسبت به ملت ایران بردارد. مسئلهى ما با آمریکا این نیست که حالا بر سر دو تا موضوع جهانى یا بینالمللى یا منطقهاى با هم اختلاف نظر داریم، برویم بنشینیم با مذاکره حل کنیم. مسئله مثل مسئلهى مرگ و زندگى است؛ مسئله هست و نیست است." بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعى از دانشآموزان و دانشجویان در آستانهى سالروز سیزده آبان 08/08/87
سفر سالانه جناب رئیس جمهور به نیویورک علاوه بر آنکه دارای نکات ارزنده ای بود، متاسفانه موضع گیری های خام و ناپخته ای پیرامون سیاست خارجی کشور را در بر داشت، که دل هر مومن به انقلاب را به درد آورد. سخنانی که به هیچ وجه با تاریخ و منش پر شکوه انقلاب اسلامی، قرابت نداشته است.
جنبش عدالتخواه دانشجویی ضمن دفاع از مواضع عدالت طلبانه در خصوص ضرورت اصلاح ساختار نا عادلانه سازمان ملل، در دیدار جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاههای آمریکا، نسبت به مواضع جناب رئیس جمهور در خصوص ضرورت مذاکره با آمریکا، احساس شرم می کند.
جنبش عدالتخواه دانشجویی بنا به آموزه های مکتب حضرت روح الله کبیر، و رهبر معظم انقلاب( ارواحنا له الفدا ) و همچنین درک شرایط داخلی، منطقه ای و جهانی همچون بیداری اسلامی، جنبش ضد سرمایه داری، مسائل سوریه و ... طرح اینگونه مباحث نسنجیده را در تضاد با استراتژی عزت، حکمت و مصلحت می داند و لفاظی پیرامون این امور را هم به شدّت محکوم می کند.
چه امروز و چه در آینده، هر کس که بخواهد با سوءاستفاده از فضای تحریم ها علیه ملت ایران، زمینه را برای هم آغوشی با دولت آمریکا و مذاکره یا شیطان بزرگ فراهم کند، باید بداند که با واکنش صریح جنبش دانشجویی حزب الله مواجه خواهد شد و باید باور کند که همانند آنانی که در گذشته از این مواضع نسنجیده گرفتند، از چشم ملّت خواهند افتاد.
به راستی پاسخ سردمداران جبهه کفر و استکبار به دعوت مذاکره جناب رئیس جمهور چه بود؟ آیا پاسخ جز خارج شدن گروهک منافقین از لیست گروههای تروریستی بود؟ ما کی باید باور کنیم که هرچه در برابر طاغوت نرم تر گردیم، طاغوت در برابر ما سختگیرتر خواهد شد؟
"اگر جمهورى اسلامى با امریکا پشت میز مذاکره بنشیند، آمریکایی ها خیالشان از این جهت راحت مىشود؛ به هرجایى در دنیا مىگویند: شما براى چه تلاش مىکنید؟ شما که مثل ایران نخواهید شد، به پاى ایران که نخواهید رسید! هر چه بشوید، یک ملت و یک نظام و آن شکوه و شجاعت را که پیدا نخواهید کرد؛ آنها هم بالاخره مجبور شدند و اینجا پاى میز مذاکره آمدند؛ شما دیگر چه مىگویید؟! یعنى با تسلیم ملت ایران و نظام جمهورى اسلامى ایران به نشستن پاى میز مذاکره با امریکا، خیال امریکا از بسیارى از این مبارزات دنیاى اسلام آسوده خواهد شد." بیانات رهبر انقلاب در خطبههای نمازجمعه26/10/76
ما از این بابت نگران نیستیم که دولت یا هر مقام دیگری بتواند ذلّت مذاکره با آمریکا را به ما تحمیل کند. چرا که قدرت این کار را ندارند، همانطور که پیشینیان نداشتند و اینکه سیاست های کلان نظام را پیرامون مذاکره با آمریکا رهبر معظم انقلاب مشخص می کنند، که ملّت به ایشان اتکا کرده اند. ما نگران قضاوتی هستیم که آیندگان و تاریخ از مطرح کنندگان اینگونه پیشنهادها خواهند کرد.
"مذاکره باید از موضع قدرت و قوّت باشد. کسانى که در شرایط تهدید به فکر مذاکره مىافتند، ضعف خودشان را با صداى بلند اعلام مىکنند. این حرکتِ بسیار غلطى است. امام بالاتر از مذاکره را گفتند، فرمودند: اگر امریکا آدم شود، ما با او رابطه هم برقرار مىکنیم؛ یعنى اگر از خوى استکبارى دست بردارد؛ مانند یک طرف برابر، و نخواهد اهداف خودش را در داخل ایران تعقیب کند، در آن صورت او هم مثل بقیه دولتها خواهد بود." بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام 27/12/1380
به راستی چگونه با کشوری پشت میز مذاکره بنشینیم که چنگالش به خون برادران و خواهرانمان در فلسطین، بحرین و سوریه آغشته است؟
امید است که دولت محترم در یک سال پایانی عمر خویش سیاست داخلی و خارجی کشور اسلامی مان را به نحوی معرفی نکند که خاطره تلخی از ایشان بر اذهان دلسوزان انقلاب بر جای بگذارد.
والسلام علی من التبع الهدی
نظر شما