پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۹:۵۸

فراست طلب:

پلیس زن در زندانهای قزوین آغاز بکار کرد

پلیس زن در زندانهای قزوین آغاز بکار کرد

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان قزوین، از آغاز بکار پنج نفر از پاسیاران زن در زندانهای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید رضا فراست طلب در این باره اظهارداشت: این افراد با درجه پاسیاری و با گذراندن دوره های آموزشی لازم، در زندان های استان مشغول به خدمت شدند.
 
وی افزود: در طی مدت آموزشی شش ماهه این نیروها با شرکت در دوره های آموزشی عمومی و تخصصی و همچنین ماموریت های سازمان زندانها آشنا شدند.
 
فراست طلب بیان کرد: آموزشهایی مانند بازرسی های بدنی، اعزام و بدرقه، شرکت در دوره های کارورزی در زندان از جمله آموزشهایی بود که به این نیروها ارائه شده است.
 
وی با اشاره به حساسیت کار نیروهای پلیس زندان تصریح کرد: با توجه به ماموریتها و وظایف سازمان زندانها، نیاز و ضرورت حضور نیروهای پلیس زن در زندان ضروری است.
 
فراست طلب یادآورشد: اجرای دستورالعمل یگان حفاظت سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی در کشور ضروری است و در رأس همه برنامه‌ها و ماموریت‌ها قرار دارد.
 
مدیرکل زندانهای استان قزوین، با تبیین نقش و جایگاه یگان حفاظت در زندان‌ها عنوان کرد: ماموریت این یگان، تامین امنیت و حفظ نظم در زندانهاست که مورد توجه جدی مدیران ورؤسای زندان‌ها قرار دارد.
 
فراست طلب گفت: روحیه اخلاق مداری و حفظ شئونات انسانی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که در تحکیم نظم و امنیت اهمیت زیادی دارد.
 
وی در پایان اظهارداشت: بهره گیری از دانش نوین در حوزه نظم و امنیت، محور همه برنامه‌های یگان حفاظت سازمان زندان‌های کشور است و توسعه پلیس زندان و ارتقاء سطح فعالیت‌های آن با مدیریت دانش همراه خواهد بود.
کد خبر 1709158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha