به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن کازرونی پیش از ظهر دوشنبه و در مراسم صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی استان البرز اظهار داشت: برقراری امنیت در جامعه تنها برعهده نیروهای انتظامی بوده و نیازمند مشارکت و تعامل دستگاه های مختلف اجرایی و مردم است.
وی تاکید کرد: امنیت و آرامش امروز کشور حاصل زحمات بی دریغ و شبانه روزی همه نیروهای مسلح از جمله نیروی انتظامی، ارتش، سپاه و بسیج مردمی است.
وی افزود: این نیروهای خدمتگزار با هوشیاری کامل توطئه های دشمنان داخلی و خارجی را خنثی کرده و به مقابله همه جانبه با انها می پردازند.
حجت الاسلام کازرونی تصریح کرد: همه دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های فرهنگی کشور باید با ارائه آموزش های مختلف و غنی فرهنگی بستر جرم را از جامعه ریشه کن کنند.
وی امنیت و آرامش جامعه را نیازمند تلاش هم ه آحاد جامعه دانست و همچنین بر نقش موثر مشارکت و تعامل مردم و اعتماد مردم به پلیس در برقراری امنیت در جامعه تاکید کرد.
نظر شما