پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۶

فاطمی عقدا در گفتگو با مهر:

مطمئن باشید قیمت مسکن افزایش نمی‌یابد

مطمئن باشید قیمت مسکن افزایش نمی‌یابد

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه با واگذاری مسکن مهر امسال قیمتها کاهش می یابد، گفت: مطمئن باشید واگذاری مسکن مهر در شهرهای جدید مانند پردیس، پرند و هشتگرد، قیمت مسکن را در هم می‌شکند.

سید محمود فاطمی عقدا در گفتگو با مهر در خصوص اجاره بها و قیمت مسکن در تهران اظهار داشت: امیدواریم که با توجه به سرعت گیری اتمام مسکن مهر در شهرهای جدید اطراف تهران، شاهد پایداری قیمت و خروج تعداد زیادی از صف تقاضا باشیم.

سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تصریح کرد: در چنین شرایطی عرضه کنندگان نیز مجبور شوند که قیمت ها را تعدیل کرده و به قیمت مناسب و سود منصفانه مسکن خود را به فروش برسانند.

وی با تاکید بر اینکه قیمت مسکن افزایش نمی یابد، بیان کرد: مطمئن باشید واگذاری مسکن مهر در شهرهای جدید مانند پردیس، پرند و هشتگرد به متقاضیان مسکن مهر، قیمت مسکن را در هم می شکند.

فاطمی عقدا با بیان اینکه فروشندگان با قیمت‌های سرسام آور نمی توانند دوام بیاورند، افزود: وقتی متقاضی وجود نداشته باشد آنها مجبور به کاهش قیمت ها هستند و تنها راه برخورد با آنها همین است که دولت نیز این روش را در پیش گرفته است که امیدواریم ادامه پیدا کند.

کد خبر 1709371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha