پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۷

تحلیلگران غربی:

ممنوعیت فیلم موهن توسط روسیه در جهت مقابله با تحریم ایران است

ممنوعیت فیلم موهن توسط روسیه در جهت مقابله با تحریم ایران است

تحلیلگران غربی اقدام دادگاه روسی در ممنوعیت نمایش فیلم موهن آمریکایی را در جهت مقابله این کشور با جریان تحریم‌های اقتصادی علیه ایران عنوان کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، این تصمیم با این استدلال که این فیلم به مناقشات مذهبی در روسیه دامن می زند، گرفته شده است. بر اساس این تصمیم ترویج و نمایش این فیلم در روسیه با مجازا ت رو به رو خواهد شد.

این در حالی است که برخی از مخالفان دولت این اقدام دادگاه روسی را اقدامی خلاف آزادی بیان و حقوق بشر خوانده اند.

بر اساس این گزارش تقبیح این فیلم چند روز پس ازانتقاد دبیرکل سازمان ملل از ساخت این فیلم صورت گرفته و در نگاه برخی تحلیلگران غربی این اقدام دادگاه روسی درمقابله با جریان تحریم‌های اقتصادی علیه ایران صورت گرفته است.

برخی از این مخالفان دولت روسیه درنامه ای به حکم دادگاه اعتراض کرده اند و آن را سرکوب دولت پوتین خوانده اند.

کد خبر 1710233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha