۱۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۰۳

ترویج فرهنگ مهارت آموزی رکن اصلی اشتغالزایی در کشور است

ترویج فرهنگ مهارت آموزی رکن اصلی اشتغالزایی در کشور است

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی ترویج فرهنگ مهارت آموزی را رکن اصلی اشتغالزایی در کشور دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خوشایند پیش از ظهر سه شنبه در همایش ائمه جماعات و رابطین ستاد اقامه نماز دستگاه های اجرایی استان، بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی در جامعه تاکید کرد و اظهارداشت: رابطین نماز به عنوان مروج حوزه نماز در راستای ارتقاء فرهنگ مهارت آموزی اقدام کنند.

وی بیکاری و عدم مهارت کافی را از مهمترین دغدغه های جوانان عنوان کرد و بیان داشت: مهمترین رکن در ایجاد اشتغال مهارت آموزی بوده و از نیازهای ضروری امروز جوانان به شمار می رود.

خوشایند با اشاره به اینکه امروز فارغ التحصیلان دانشگاهی بسیاری در سطح کشور جویای کار هستند، افزود: این افراد تنها علم و دانش مربوط به فعالیت ها را فراگرفته و فاقد مهارت های حرفه ای برای ایجاد اشتغال هستند.

وی اضافه کرد: امروز سیاست دولت استخدام دولتی نیست، بلکه به دنبال واگذاری امور به بخش مردمی بوده که در این راستا فنی و حرفه ای به عنوان متولی بخش مهارتی فرصت فراگیری عملی و تخصصی حرفه های مختلف را برای  جوانان فراهم می کند.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، افزود: با تکیه بر خودکفائی بستر لازم برای ایجاد مشاغل تولیدی در جامعه فراهم می شود.

وی ادامه داد: مهمترین مولفه برای تحقق شعار امسال مولفه کار و اشتغال و مهمترین عنصر ایجاد اشتغال مهارت آموزی است.

خوشایند با تاکید بر اینکه رابطین ستاد اقامه نماز باید بسترهای فرهنگ مهارت آموزی را در مساجد فراهم کنند، افزود: این قشر باید مهارت آموزی را به عنوان نیاز ضروری جامعه معرفی کرده و مردم را به سمت این آموزش ها جذب کنند.

پیگیری راه اندازی مراکز فنی و حرفه و ای در جوار حوزه های علمیه استان

وی با اشاره به اینکه امروز آموزش های فنی در مراکز ثابت، سیار، خصوصی، شبانه روزی، جوار دانشگاهی، جوار زندان ها  و در سطح روستاها نیز ارائه می شود، افزود: در این راستا همچنین راه اندازی مراکز فنی و حرفه ای در جوار حوزه های علمیه استان نیز براساس نیاز حوزه ها پیگیری می شود.

مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با اشاره به رایگان بودن آموزش های فنی و حرفه ای در کشور، گفت: کارگاه های عملی دارای مخارج بالایی بوده به طوریکه مواد اولیه هر کارگاه بیش از دو میلیون تومان هزینه دارد و هنرآموران باید از این فرصت بوجود آمده برای ایجاد اشتغال استفاده کنند.

کد خبر 1710476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha