حجت السلام رضا برنجکار در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نهادهای نظارتی که در بخش مالی و بودجه ای عنوان کرد: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که در بخش مسائل فرهنگی جای یک نهاد نظارتی که برعملکرد و بازخورد فعالیت های فرهنگی نظارت داشته باشد خالی است و این درحالی است که در مباحث مالی و بودجه ای نهاد های نظارتی فراوانی وجود دارد.
وی ادامه داد: اگر نهادی هم در این زمینه وجود داشته باشد بیشتر نظارت در همان بحث بودجه فرهنگی و نوع هزینه کرد است و برنحوه بازخورد و چگونگی اجرای برنامه های فرهنگی نظارت چندانی وجود ندارد.
رئیس پردیس بین المللی قم دانشگاه تهران در ادامه درباره اختلافاتی که در اجرای برخی از برنامه های فرهنگی وجود دارد، عنوان کرد: یکی از اختلافات مربوط به مخالفان و یا موافقان اجرای یک طرح است که دراین زمینه باید یک نهاد و مرجع تصمیم گیرنده وجود داشته باشد که با توجه به مصلحت کشور اختلاف پیش آمده را رفع و حرف آخر را بزند.
نباید اجرای برنامه های فرهنگی به یک مباحث اختلافی تبدیل شود
وی ادامه داد: در یک کشور و یک حکومت نباید اجرای یک برنامه فرهنگی توسط دستگاه های اجرایی به یک مبحث اختلافی تبدیل شود بلکه باید درعین اینکه نظرات اعلام میشود یک نهاد مرجع یا بالاتر بحث اختلافی را پایان داده و نهادهای مخالف نیز باید چنانچه مصلحت در اجرا باشد آن را بپذیرند و اینگونه نباشد که هر دستگاه کار خود را بدون توجه به سایر نهادها انجام دهد.
برنجکار ادامه داد: برخی از برنامه های فرهنگی نیز خواست عموم مردم است که در این زمینه نیز باید وظیفه هر دستگاه فرهنگی بخوبی مشخص شود تا نحوه اجرا سرعت بگیرد و از موازی کاری نیز پرهیز شود.
نظر شما