سید ذبیح الله قمری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص افتتاح و بهره برداری از ساختمان جدید آتش نشانی این شهرستان گفت: ساختمان جدید آتش نشانی بیجار با صرف بیش از پنج میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
وی به مشخصات این ساختمان اشاره کرد و اظهار داشت: این ساختمان در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع و با زیربنای 520 مترمربع با استفاده از اسکلت بتنی با رعایت نقشه های تیپ وزارت کشور احداث شده است.
شهردار بیجار افزود: این ساختمان با هزینه ای بالغ بر پنچ میلیارد ریال احداث شد و در پنج کیلومتری بیجار واقع شده است.
قمری ادامه داد: به منظور جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی برای مردم مرکز آتش نشانی شماره یک بیجار نیز همچنان مشغول خدمت رسانی است.
وی با بیان اینکه پس از نیاز مادی مهمترین نیاز بشر، توجه به امنیت مردم است، یادآور شد: امروزه به دلیل تراکم جمعیت بالا، به ارائه خدمات بهتر برای زندگی سالم تر در شهر سالم و ایمن نیاز داریم.
نظر شما