پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ مهر ۱۳۹۱، ۹:۳۷

شالویی خبر داد:

آغاز ساخت مجموعه تالار سپاهان اصفهان با اعتبارات دولتی

آغاز ساخت مجموعه تالار سپاهان اصفهان با اعتبارات دولتی

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان گفت: از هفته گذشته کار بازسازی مجموعه تالار اصفهان که سال‌ها ناتمام مانده بود از سر گرفته شده و برای تکمیل آن از اعتباری که وزارت ارشاد مصوب کرده استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شالویی شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره تئاتر استان اصفهان اظهار داشت: با بررسی سالن‌های پراکنده در سطح استان اصفهان متوجه شدیم بیش از 40 سالن مناسب در استان وجود دارد که تنها از 6 عدد از آنها استفاده می‌شود که برنامه‌های جدیدی برای فعال کردن آنها داریم.

وی افزود: بنابراین اولویت نخست اداره ارشاد اسلامی برای رفع مشکلات تئاتر اصفهان فعال کردن سالن‌های متروک نمایش در گوشه گوشه این شهر است.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با اشاره به استقبال زیاد تماشگران از تئاترهای جشنواره استانی تاکید کرد: برخلاف گذشته در این جشنواره استقبال خوب و بی‌نظیر مخاطبان را از برخی نمایش‌ها شاهد بودیم که آن را برای آینده به فال نیک می‌گیرم.

وی ادامه داد: در طول جشنواره جلساتی با داوران این جشنواره  داشته‌ام و وکالت دادم که آنها نقطه نظرات اهالی تئاتر اصفهان را بررسی و به من انتقال بدهند و قول داده‌ام که هر گونه توافقی با اهالی تئاتر درباره هنر نمایش داشته باشند من نیز با آن موافق هستم.
 

کد خبر 1711874

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha