قباد میمنت آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: همزمان با افتتاحیه هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان، اختتامیه جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در استان کردستان برگزار شد که این نشان دهنده ظرفیت بالای فرهنگی این استان است.
وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دو لوح تقدیر به خاطر برگزاری موفق دهه فرهنگ رضوی و برگزاری جشنواره شعر کردی رضوی در کردستان دریافت کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ادامه داد: خوشبختانه با هماهنگی های به عمل آمده هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان به خوبی و بدون نقص برگزار شد.
میمنت آبادی یادآور شد: جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان در گذشته دچار مشکلاتی بود که با پیگیری ها مناسبی که در سال گذشته انجام شد، مشکلات مرتفع شد و از این پس با راه اندازی دبیرخانه دائمی این جشنواره در مریوان فعالیت تئاتر خیابانی به مرکزیت مریوان انجام می گیرد.
وی بیان کرد: این کار باعث رونق تئاتر خیابانی در سراسر کشور و به ویژه در سطح استان کردستان شده و خود هنرهای نمایشی کشور پذیرفته اند که فعالیت تئاتر خیابانی کشور در مریوان با استقلال دبیرخانه دائمی می تواند پیشرفت های زیادی داشته باشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در ادامه گفت: برگزاری اولین جشنواره تئاتر ماه در سنندج همزمان با تئاتر خیابانی در مریوان را نباید به نقد و ضعف تداخل این جشنواره با هم بگیریم بلکه ظرفیت این استان را نشان می دهد که همزمان دو جشنواره با هم می تواند در استان برگزار شود.
میمنت آبادی افزود: در استان کردستان در طول سال چندین جشنواره در حوزه تئاتر اجرا می شود و هیچ پروسه و زمان خالی اجرایی در حوزه نمایش استان وجود نداشته و در هر زمانی که هنرهای نمایشی در استان برگزار شود ممکن است با هم نزدیکی و یا تداخل داشته باشند که این مسئله را به عنوان نقطه قوت از تاریخ هنرهای نمایشی استان کردستان می توان مطرح کرد.
وی اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغه های گروه های حاضر در این جشنواره بحث داوری بود که خوشبختانه همچون گذشته از برجسته ترین چهرها در حوزه هنر و نمایش به عنوان داور استفاده شد و شاهد قضاوت عادلانه ای در پایان جشنواره بودیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان بیان کرد: برای هر چه بهتر برگزار کردن این جشنواره در سال های بعد تثبیت بودن دبیرخانه و دائمی بودن آن و استمرار فعالیت آن در طول سال در مریوان باعث رونق بخشیدن به جشنواره در سال های آینده شده و برگزاری کارگاه های آموزشی در کنار این جشنواره و همچنین توسعه فعالیت های پژوهشی باعث تنوع و بالا رفتن کیفیت کارها در سال های آتی می شود.
نظر شما