به گزارش خبرنگار مهر، حسن علیپور بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی اولین همایش فرصتهای سرمایه گذاری و توسعه شهرستانهای خلخال و کوثر تصریح کرد: سرمایه گذاری، کارآفرینی و اشتغالزایی از محورهای این همایش خواهد بود.
وی بیکاری را اصلی ترین دغدغه مردم و مسئولان شهرستانهای خلخال و کوثر برشمرد و اضافه کرد: با برگزاری همایش فرصتهای سرمایه گذاری و توسعه شهرستانهای خلخال و کوثر و جذب سرمایه داران برای سرمایه گذاری می توان این دغدغه را حل کرد.
علیپور معرفی توانمندی سرمایه گذاری و زیرساختهای منطقه را یکی دیگر از اهداف همایش دانست و افزود: شناساندن ظرفیتها و پتانسیلهای منطقه برای سرمایه گذاران می تواند در سبب سرمایه گذاری صاحبان صنایع در منطقه شده و با سرمایه گذاری رشد صنعتی شهرستانهای خلخال و کوثر را شاهد باشیم.
وی همچنین از آغاز به کار هفت کمیته اجرایی این همایش خبر داد و یادآور شد: این کمیته ها در راستای اهداف همایش برنامه های مختلفی را در حال اجرا دارند تا اولین همایش فرصتهای سرمایه گذاری و توسعه شهرستانهای خلخال و کوثر در روزهای 10 و 11 آبان ماه به بهترین شکل برگزار شود.
علیپور با اشاره به برنامه های جنبی این همایش افزود: سخنرانی مسئولان ارشد کشور، نشستهای تخصصی و فنی و برپایی نمایشگاه توانمندیها از برنامه های جانبی همایش است که از روز دوم همایش آغاز شده و شرکت کنندگان با حضور در این برنامه ها به بحث و بررسی امور می پردازند.
نظر شما