پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۵۶

منتجبی:

مهم‌ترین دغدغه متولیان گردشگری فرهنگسازی است

مهم‌ترین دغدغه متولیان گردشگری فرهنگسازی است

مشهد - خبر گزاری مهر: معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: مهم‌ترین دغدغه متولیان گردشگری در حال حاضر، ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی نیست، بلکه مسئله اصلی بحث فرهنگ‌سازی است.

به گزارش خبر نگار مهر، مسعود منتجبی، ظهر پنج شنبه در نشست خبری شرکت توسعه گردشگری اظهار کرد: خراسان ‌رضوی در سال‌های اخیر در زمینه گردشگری و همچنین جذب گردشگر خارجی پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

معاون گردشگری خراسان رضوی تاکید کرد: اولویت اول در جذب گردشگران فرهنگ سازی و آموزش همگانی است و جامعه به لحاظ فکری باید آماده پذیرایی از توریست باشد.

منتجبی با اشاره به فعالیت های شرکت گردشگری سپاد افزود: در حال حاضر برای نهادینه‌سازی این فرهنگ در مشهد نیز اقدامات بسیار مناسبی در حال انجام است و برخی از این برنامه‌ها در بلندمدت قابل بررسی است.

وی با بیان اینکه سایت مشهد توریست شش ماه است که راه اندازی شده است تصریح کرد: اطلاعات لازم درباره مشهد و جاذبه‌های گردشگری آن در اختیار ‌گردشگران  داخلی و خارجی توسط این سایت قرار می گیرد.

منتجبی با اشاره به اینکه خراسان‌رضوی دارای 32 منطقه نمونه گردشگری است افزود: : بیشتر مناطق نمونه گردشگری در خراسان‌رضوی، جنبه تاریخی دارند و رویکرد ما در این مناطق توجه به فضاهای طبیعی و خدماتی است..

کد خبر 1712339

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha