پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۲۵

حجت الاسلام مرادی:

حل مسئله گرانی کاری ریشه ای است

حل مسئله گرانی کاری ریشه ای است

شیراز - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت شیراز گفت: حل مسئله گرانی کاری ریشه ای است که برای تثبیت و پائین آمدن نرخها باید دولت، مجلس و قوه قضائیه به صورت جدی وارد شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن مرادی در خطبه های نماز جمعه شیراز اظهار داشت: علاوه بر فعالیتی که دولتمردان و مسئولان برای حل معضل گرانی انجام می دهند لازم است بازاریان نیز انصاف را رعایت کنند.

علاقمندی ایرانیان به پیامبر اسلام

امام جمعه موقت شیراز سپس به علاقه مندی ایرانیان به پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد وافزود: در تمام خانوادههای ایرانی نام احمد، محمد،مصطفی، ابوالقاسم به طور حتم وجود دارد به گونه ای که براساس آمار در کل کشور چهار و نیم میلیون نفر دارای این اسامی هستند.

حجت الاسلام مرادی اضافه کرد: در راستای این علاقه مندی امروز مردم ایران راهپیمایی باشکوهی به خاطر بی حرمتی به رسول اعظم در فیلم موهن خارجی، انجام می دهند.

وی همچنین از برگزاری مناسب مراسم دهه کرامت، هفته دفاع مقدس ، نیروی انتظامی در استان فارس تقدیر کرد.

کد خبر 1712632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha