پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۹:۵۷

انتقاد پرستاران از نام پزشک خانواده

انتقاد پرستاران از نام پزشک خانواده

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: چرا برنامه سلامت خانواده که در آن همه گروههای بهداشتی و درمانی درگیر هستند باید به نام یک گروه که آن هم پزشکان هستند، ثبت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهدخت کیا افزود: ما پرستاران نیز به عنوان عضوی از تیم سلامت بسیار خوشحال هستیم که طرح سلامت خانواده در کشورمان در حال اجراست.

وی گفت: در این طرح ذینفع اصلی مردم خواهند بود و سلامت آنها بیش از قبل مورد توجه قرار خواهد گرفت، اما انتقاداتی نیز نسبت به این طرح داریم.

کیا ادامه داد: امروز که پرستاران علم و هنر و مهارت خود را که طی سالها تحصیل و کار به صورت علمی و عملی به دست آورده اند و باید آن را به کار ببندند و این دانش را به ایجاد کنش و نگرش در مردم تبدیل کنند نقش آنان در طرح سلامت خانواده که به قول مسئولان طرح پزشک خانواده نامیده شده است، بسیار کمرنگ است.

وی ادامه داد: به جای آنکه همراه پزشک در همه جا در کنار بیماران و مردم حضور داشته باشند در بخش محدودی فقط با حضور پزشک خانم دیده می شوند، در حالی که پرستار باید در تمام مراحل و اراده خدمات حضور داشته باشد.

کیا گفت: مسئله دوم اینکه با توجه به آنکه بخش درمان با کمبود نیروی پرستار مواجه است و با توجه به اجرای قانون بهره وری و قانون سختی کار پرستار و بازنشستگی بیش از موعد، توسعه و افتتاح بیمارستانها به خصوص گسترش بخشهای ویژه و تخصصی ما با کاهش شدید نیروی پرستاری مواجه هستیم.

عضو شورای عالی نظام پرستای افزود: برای استفاده از این توان باید تعداد پرستاران در جامعه افزایش یابد بنابراین باید نسبت به پذیرش دانشجویان پرستاری و گسترش دانشکده های پرستاری اقدام شود تا معضل کمبود پرستار در سطح جامعه حل شود و نمی توان افراد دیگر را جایگزین پرستاران در این طرح کرد.

کیا گفت: مسئله بعدی در مورد نام طرح سلامت خانواده است. چرا در کشور ما این طرح به نام گروه خاصی ثبت شده است در حالی که تمام گروههای تیم بهداشتی درگیر این طرح هستند آیا بهتر نبود به نام طرح سلامت خانواده مطرح می شد؟
کد خبر 1712922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha