به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی عراقی زاده پیش از ظهر شنبه در نشست شورای مسکن استان اظهارداشت: 28 هزار واحد مسکونی مهر در استان در حال ساخت است که تا کنون 15 هزار و 700 واحد آبرسانی شده اند.
وی با بیان اینکه در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان مشکل آبرسانی وجود ندارد، عنوان کرد: در شهرستان بیرجند نیز به جز تعاونی مهر 12مشکلی برای آبرسانی به واحد های قابل افتتاح نداریم.
وی با بیان اینکه شبکه فاضبلاب نیز برای 23 تعاونی مسکن مهر بیرجند اجرا شده است، تصریح کرد: در شهرهای که مشکل جذب نداریم جمع آوری فاضلاب با حفر چاه های جذبی انجام شده است.
برخورداری 80 درصد واحدهای مسکونی مهر از نعمت گاز
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی نیز در این نشست با اشاره به افتتاح شش هزار و 327 واحد مسکونی مهر استان در هفته جاری، گفت: گاز رسانی به 85 درصد این واحد ها انجام شده و 10 درصد نی در دست اقدام است که با اجرای لوله کش داخلی ساختمان گاز آنها نیز وصل خواهد شد.
حسن افتخاری عنوان کرد: پنج درصد از واحد های باقی مانده نیز گاز آنها تا قبل از زمستان وصل خواهد شد.
وی با بیان اینکه از مجموع واحد های مسکونی مهر استان که در شهرهای گاز دار هستند، گاز رسانی به 80 درصد انجام شده است، بیان کرد: 20 درصد باقی مانده در دست اقدام است که در صورت تامین اعتبار انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی اعتبار مورد نیاز برای 20 درصد باقی مانده را 40 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: تا کنون 10 میلیارد ریال از این رقم از سوی استانداری تامین اعتبار شده است.
افتخاری اظهار امیدواری کرد در سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی مابقی این اعتبار نیز تامین شود و کار گاز رسانی به واحد های باقی مانده هر چه سریعتر انجام شود.
نظر شما