پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۰

امروز با تئاتر/

اجرای"کابوس‌نامه" رهبانی از دوشنبه آغاز می‌شود

اجرای"کابوس‌نامه" رهبانی از دوشنبه آغاز می‌شود

آغاز اجرای نمایش"کابوس نامه" به کارگردانی وحید رهبانی همزمان با افتتاح سالن تئاتر پارین،آغاز اجرای نمایش"نزدیک تر" در تالار سایه، اجرا نشدن نمایش محیطی "کانگورو"به مدت سه روز به دلیل مسافرت فرزین صابونی بازیگر این نمایش مهمترین اخبار تئاتر امروز هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش"کابوس نامه" با افتتاح سالن تئاتر پارین از روز دوشنبه 17 مهرماه اجراهای خود را آغاز خواهد کرد. این نمایش کاری از گروه تئاتر "نقشینه" و تجربه‌ای نو از وحید رهبانی است که در طول یک سال کارگاه او با جمعی از هنرجویان تئاتر به دست آمده است.

"کابوس‌نامه" بر اساس رویاها و کابوس‌های هنرجویان کارگاه تئاتر "نقشینه" شکل گرفته است. در اجرای این اثر سعی بر آن است که از طریق درگیری تمامی احساسات، به تماشاگر آزادی کامل برای تخیل تصاویر و در نتیجه “دیدن” قصه داده شود. آهنگساز "کابوس نامه" کاوه عیدی است و طرا حی پوستر و بروشور آن را علیرضا دربانی برعهده داشته است. همچنین مریم سپهری روابط عمومی این نمایش است.

علاقمندان به دیدن"کابوس نامه"می‌توانند  برای خرید اینترنتی بلیت این نمایش به وب سایت گروه تئاتر "نقشینه" به آدرس www.naqshinehtheatre.ir مراجعه کنند. همچنین بلیت های این نمایش به صورت حضوری در تئاتر"پارین" آماده فروش است. تئاتر"پارین" در موزه "زمان" در خیابان ولی عصر،خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه) نبش کوچه پرزین بغدادی واقع شده است.

همچنین شماره تلفن‌های ۰۹۳۶۴۳۱۴۷۶۶ و ۰۹۳۵۳۸۶۶۳۷۶ آماده پاسخ گویی به سوالات مخاطبان است. "کابوس نامه" از تاریخ یاد شده هر شب در دو سانس ۱۹ و ۲۰:۳۰ اجرا خواهد داشت. ظرفیت سالن اجرای این نمایش در هر سانس فقط ۵۰ نفر است. گروه تئاتر "نقشینه" و مدیریت تماشاخانه "پارین" تجربه  این نمایش را به افرادی که دچار عوارض قلبی و عصبی‌اند، بانوان باردار، کسانی که دچار حساسیت‌های بویایی و پوستی‌اند (آلرژیک) و افراد ناشنوا یا کم شنوا توصیه نمی‌کند. 

آغاز اجرای نمایش "نزدیک‌تر" چیستا یثربی در تالار سایه

 برنامه این هفته تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر در حالی اعلام شد که نمایش"نزدیک‌تر" نوشته وکار چیستا یثربی اجرای خود را در تالار سایه تئاتر شهرآغاز کرد."نزدیک‌تر" عنوان اثر نمایشی جدیدی نوشته و کار چیستا یثربی است که از پنجشنبه 13 مهر ماه با بازی علیرضا مهران و مارال مختاری اجرای خود را در تالار سایه آغاز کرد. این اثر نمایشی هر روز غیر ازشنبه ‌ها ساعت 19:30 با مدت زمان 70 دقیقه و قیمت بلیت 8  هزار تومان به صحنه می‌رود.

در این هفته نمایش"خدای کشتار" نوشته یاسمینا رضا و کارگردانی علیرضا کوشک جلالی ساعت 19 به مدت زمان 80 دقیقه و قیمت بلیت 12 هزار تومان در تالار اصلی به صحنه می رود. در این نمایش سیما تیر انداز، اشکان خطیبی، لادن مستوفی و رضا مولایی به عنوان بازیگر حضور دارند.

نمایش"راهزنان" نوشته فردریک شیلر و کارگردانی علیرضا کوشک جلالی نیز ساعت 21 به مدت زمان 80 دقیقه و قیمت بلیت 12 هزار تومان به صحنه می رود (به ترتیب حروف الفبا) ملودی آرام نیا ، علی ابدالی، ایمان اصفهانی، سارا افشار، سارا بهرامی ، عرفان پهلوانی، توماج دانش بهزادی، میثاق زارع، هومن سلطانی، احلام سلمانی، فاطمه صارمی ، مینا کریمی ، زارا مولایی ، محمد ولی زادگان و محسن حسینی به عنوان بازیگر حضوردارند.

"کانگورو" عنوان نمایشی نوشته علیرضا محمدی است که به کارگردانی علیرضا اولیایی در کافه تریای تالارهای چهارسو و سایه اجرا می شود. در این اثر نمایشی که ساعت 17:30 هر روز غیراز شنبه ها به مدت  45 دقیقه اجرا می شود فرزین صابونی و بهناز جعفری به عنوان بازیگر حضور دارند . البته این اثر نمایشی 14، 16 و 17 مهرماه به دلیل حضور فرزین صابونی (بازیگر نمایش) در جشنواره هایفست ارمنستان اجرا نخواهد شد.

"مکافات"عنوان نمایش جدید دیگری نوشته آرمان طیران است که به کارگردانی برکه فروتن و بازی وحید نفر، مائده قدیری، مریم عراقی  ساعت 18 به مدت زمان 60 دقیقه و قیمت بلیت 5 هزار تومان در سالن انتظار تالار اصلی اجرا می شود.

"روشان" هم عنوان نمایش جدید دیگری نوشته سیاوش پاکراه است که از سه شنبه 11 مهر ماه به کارگردانی فریدون محرابی و بازی بهرام ابراهیمی، نگار عابدی، سیروس همتی ، کیوان خان بیگی و  فریدون محرابی در کارگاه نمایش به صحنه خواهد رفت.

نمایش‌های "سیمرغ" به کارگردانی کیومرث مرادی 14 مهر و نمایش "روایت ناتمام یک فصل معلق" به کارگردانی هومن سیدی 11 مهر به اجرای خود در تالار چهارسو و کافه تریای تالار اصلی تئاتر شهر پایان دادند.

کد خبر 1713335

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha