به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اسرائيلي جروزالم پست، اتو شيلي از "عبدالقدير اكسو"Abdulkadir Aksu خواست تا از انتشارمطالب ضد يهودي در روزنامه آنادولو واكيت كه در آن بعضاً هولوكاست (كشتار سيستماتيك يهوديان درجنگ جهاني دوم) زير سؤال برده مي شود، مقابله كند.
اكسو در اين ديدار اعلام كرد كه اين روزنامه شرم آور با انتشار مطالب ضد يهودي خود ، تبليغاتي به راه انداخته است ليكن در تركيه نمي توان آن را به لحاظ قانوني مورد تعقيب قرار داد زيرا در آنجا قوانيني براي تعقيب صاحبان اين نشريه وجود ندارد.
لازم به ذكر است كه دفتر مركزي انتشاراتي Moerfelden-Walldorf در آلمان كه از دسامبر سال 2001 نسخه اروپائي اين روزنامه را منتشر مي كرد به خاطر انتشارمطالبي درخصوص هولوكاست و زير سؤال بردن صحت وسقم آن، انتشار مطالبي عليه رژيم اشغالگر قدس و مطالب مخالف با سياستهاي غرب به دستور اتوشيلي، از فعاليت و توزيع نشريه خود در آلمان ممنوع شد.
همچنين در اين باره اين نكته را نيز بايد عنوان كرد كه بسياري از كشورهاي اروپائي از جمله آلمان و فرانسه قانوني را وضع كرده اند كه هرگونه شك و ترديد در خصوص كشتار يهوديان در جنگ جهاني دوم پيگرد قانوني دارد كه ازنمودهاي عيني اخيرآن مي توان به ممنوعيت فعاليت شبكه تلويزيوني المنار لبنان ، شبكه سحروحتي اخراج اساتيد دانشگاه ودهها اقدام ديگر اشاره كرد.
نظر شما