پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۴۹

بامری:

نهادهای بین المللی به فکر ساختن جهانی زیبا برای کودکان باشند

نهادهای بین المللی به فکر ساختن جهانی زیبا برای کودکان باشند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان خواستار توجه بیشتر نهادهای بین المللی به خواسته های کودکان و ساختن جهانی زیبا برای آنها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، گل محمد بامری بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه هجدهمین جشنواره یک هفته با کانون در بندرعباس، کودکان را افرادی با قلب و ذهن پاک توصیف کرد و بیان داشت: سنین کودکی بهترین زمان برای یادگیری علوم مختلف است و بنابراین باید به تربیت و آموزش کودکان که آینده سازان این مرز و بوم هستند، توجه بیشتری داشته باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه خواسته کودکان جهانی آزاد و برقراری صلح است، اظهار داشت: کودکان خواستار جهانی بدون جنگ و خون ریزی هستند و دوست دارند صلح در تمامی مناطق برقرار باشد و سازمانهای بین المللی باید در این راستا به خواسته کودکان توجه کرده و از حقوق آنها دفاع کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان افزود: متاسفانه در حال حاضر کودکان بسیاری در نقاط مختلف دنیا از گرسنگی رنج می برند، در حالی که هزینه ساخت شش هفته از تسلیحات دنیا می تواند تمامی کودکان گرسنه جهان را سیر کند.

بامری تصریح کرد: نهادهای بین المللی همچون سازمان ملل باید به خواسته کودکان دنیا یعنی بیزاری از جنگ و خشونت توجه داشته باشند و به فکر ایجاد دنیایی زیبا برای کودکان باشند.

وی تاکید کرد: روز جهانی کودک فرصت مناسبی است تا همه در راستای ساختن جهانی شایسته برای کودکان حرکت کنیم و به فکر شادی کودکان باشیم.

هجدهمین جشنواره یک هفته با کانون به مناسبت روز جهانی کودک از 15 الی 21 مهرماه در استان هرمزگان برگزار می شود.

کد خبر 1713487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha