پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ مهر ۱۳۹۱، ۲۱:۳۵

برگزاری آزمون پذیرش مشاور برای مراکز پاسخگویی حرم رضوی

برگزاری آزمون پذیرش مشاور برای مراکز پاسخگویی حرم رضوی

مشهد - خبرگزاری مهر: برگزاری آزمون پذیرش طلبه و مشاور برای مراکز پاسخگویی حرم مطهر رضوی و برپایی همایش "طب‌الرضوی" از مهمترین اخبار حوزه فرهنگی و علمی آستان قدس رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری آزمون ویژه پذیرش طلبه و مشاور برای جذب در مراکز پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مطهر رضوی خبر داد.

حجت‌الاسلام جلال حسینی گفت: این آزمون میان 245 نفر از نخبگان شامل مدرسین حوزه، پژوهشگران برتر، روانشناسان بالینی، طلاب سطح چهار حوزه (درس خارج)، مبلغین برتر، دارندگان مدرک مهارت‌های هفتگانه(ICDL ) و افرادی که به زبان عربی، آذری، انگلیسی و اردو تسلط دارند، برگزار شد.

 وی ادامه داد: در حال حاضر 130 نفر در دفاتر پاسخگویی به سؤالات دینی حرم مطهر رضوی مشغول به فعالیت هستند و افراد جذب شده نیز در این دفاتر، سامانه تلفنی 32020 و در جلسات بیان احکام و مسائل شرعی حرم مطهر رضوی مشغول به فعالیت خواهند شد.

همایش "طب‌الرضوی"

همایش طب‌الرضوی با محوریت بررسی رساله ذهبیه حضرت رضا(ع) از سلسله نشست‌های طب اسلامی با حضور استادان طب اسلامی و سنتی کشور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.

نخستین سخنران دومین همایش طب الرضوی حجت‌الاسلام حسن ضیائی، متخصص طب سنتی و اسلامی در سخنانی گفت: رسول مکرم اسلام(ع) و خاندان مطهر ایشان(ع) واسطه فیض الهی بوده و سرآمد تمام پزشکان در طول تاریخ هستند و در شرایطی که دستیابی به علم خداوند ممکن نیست، می‌توان به علم واسطه‌های خداوند که همان اهل بیت(ع) هستند، دست یافت.

وی با بیان اینکه خواندن، فهمیدن و عمل‌کردن به آیات قرآن و روایات اسلامی شرط سعادت و خوشبختی در دنیا و آخرت است، تصریح کرد: عمل‌کردن به روایات و احادیث اسلامی صحیح که از سوی عالمین واقعی بیان شده از عمل به علوم غربی و شرقی که تنها بر اساس یک نظریه بنا شده، بهتر است.

وی با انتقاد از بی‌توجهی پزشکان ایرانی به طب‌اسلامی خاطرنشان کرد: امروز کشورهای غربی نیز به کارآیی و تاثیر شگرف طب سنتی و اسلامی معترف هستند.

ضیائی در ادامه خواستار آموزش صحیح روایات اسلامی، تحقیق و پژوهش در آن‌ها و همچنین ترویج و گسترش آن در داخل و خارج کشور شد و خاطر نشان کرد: نباید در انتشار کتب طب اسلامی به یک هزار و 10 هزار نسخه بسنده کنند بلکه باید در تیراژهای میلیونی در جهان منتشر کرده و جهانیان را با طب نورانی اسلامی آشنا کنیم.

معاون آموزش دانشکده طب سنتی اظهار داشت: شخصی نزد حضرت رضا(ع) آمد و گفت: چرا در قرآن به طب پرداخته نشده است و حضرت با قرائت آیه 31 سوره اعراف که در بخشی از آن آمده کلوا واشربوا و لا تسرفوا فرمودند: تمام طب در این آیه آمده است.

قرآن خطی عهد تیموری در گنجینه نفایس

قرآن نفیس خطی متعلق به دوره تیموری، به گنجینه نفایس قرآنی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی اضافه شد.

رئیس اداره مخطوطات سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: این قرآن که در قطع رحلی کوچک در قرن نهم هجری کتابت شده است، به تازگی توسط این مرکز خریداری شد.

محمدرضا فاضل هاشمی تشریح کرد: سه سطر اول، وسط و آخر هر صفحه به خط ریحان جلی با طلا تحریردار و لاجورد است و خطوط دیگر نیز به نسخ نوشته شده است.

وی اظهار داشت: دو صفحه آغازین، هر کدام پنج سطری، به قلم زر تحریردار و به طور کامل مذهب و مرصع و دارای کتیبه صدر و ذیل است و حاشیه پهن بیرونی، مزین به نیم ترنج‌ها و سر ترنج‌های متوالی، متقارن و متوازن می‌باشد.

فاضل هاشمی اظهار داشت: در این نسخه، سر سوره‌ها دارای کتیبه مذهب و مرصع است و نشانه‌های خمس، عشر و سجده با شمسه‌های زرین به طلا و لاجورد مزین شده و جدول‌بندی‌ها در حاشیه، به طلا و لاجورد است.

کد خبر 1713659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha