پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۹۱، ۹:۱۹

با لغو کنسرت خواننده آمریکایی؛

عفو بین الملل نقض حقوق در جمهوری آذربایجان را محکوم کرد

عفو بین الملل نقض حقوق در جمهوری آذربایجان را محکوم کرد

سازمان عفو بین الملل مستقر در لندن نسبت به نقض حقوق بشر در جمهوری آذربایجان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک سایت اینترنتی، عفو بین الملل به دو خواننده پاپ آمریکایی نسبت به برگزاری کنسرت در ماه جاری در جمهوری آذربایجان هشدار داد.

مخالفت عفو بین الملل با برنامه "شکیرا" و "ریحانا" دو خواننده پاپ آمریکایی است که قرار است این ماه در باکو برنامه اجرا کنند.

این سازمان اعلام کرد: با اجرای چنین برنامه هایی متولیان این برنامه ها در واقع حامی نقض حقوق و سرکوب آزادی های بیان معرفی خواهند شد.

بیانه عفو بین المللی می گوید: این دو باید در نظر داشته باشند که حقوق بشر قبل از اینکه آنها برنامه اجرا کنند در آذربایجان نقض می شود و عفو بین الملل بر این باور است که دولت آذربایجان باید به تمامی هنرمندان، روزنامه نگاران، فعالان سیاسی، و شهروندان عادی اجازه دهد تا آزادانه و بدون ترس از اقدامات تلافی جویانه ابراز نظر کنند.

عفو بین الملل با ارسال نامه ای به این هنرمندان به آنها درباره سرکوب فعالان سیاسی، و دستگیری و تعقیب روزنامه نگاران و وبلاگ نویسها اطلاع رسانی کرده است.

آذربایجان و دولت این کشور بر آن هستند تا با برگزاری برنامه های این چنینی خود را پیشتاز تحولات بین المللی معرفی کند.

پیشتر یکی دیگر از خواننده های معروف آمریکایی در برنامه ای پیش از آغاز یک مسابقه فوتبال برنامه اجرا کرده بود که در این برنامه دادماد الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان نیز شرکت داشت.

جمهوری آذربایجان از دید سازمان های بین المللی مرتبط با امر حقوق بشر، یک ناقض حقوق بشر تلقی می شود.

اخیرا در این کشور تظاهراتی برای مخالفت با ممنوعیت حجاب در کشور بر گزار شده که در آن پلیس این کشور دهها معترض را دستگیر کرد.

   

تظاهرکنندگان با دادن شعارهای "آزادی برای حجاب" و "با خونمان از حجاب حفاظت می‌کنیم" خواهان لغو ممنوعیت غیر قانونی حجاب در مدارس شدند.

باکو مقررات شدیدی در رابطه با ممنوعیت حجاب در مدارس اعمال می کند و همین اقدامات که به بهانه حمایت از سکولاریسم و جدایی دین از سیاست صورت می گیرد مردم مسلمان این کشور را با موانعی بسیاری در امر آموزش روبرو کرده است.

کد خبر 1713730

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha