پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ مهر ۱۳۹۱، ۹:۰۰

بامری تاکید کرد:

طرح پاکسازی محلات استان از مواد مخدر باید اجرایی شود

طرح پاکسازی محلات استان از مواد مخدر باید اجرایی شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار هرمزگان بر اجرای کامل طرح پاکسازی محلات استان هرمزگان از انواع مخدر و جمع آوری معتادان تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، گل محمد بامری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به تقارن برگزاری جلسه با روز جهانی کودک افزود: امروزی روزی است که کودکان باید بدون ترس، اضطراب و نگرانی به فکر بازی و سرگرمی های کودکانه باشند اما مواد مخدر از یک سو بلای جان خانواده ها و از سوی دیگر باعث آسیب و ضرر به روح و جسم کودکان می شود.

معاون استاندار هرمزگان با اشاره به فراهم شدن مقدمات طرح جامع و راهبردی مبارزه با مواد مخدر گفت: این طرح با صرف ساعت ها وقت کارشناسی تهیه شده که باید با تعامل وهمکاری دستگاه های اجرایی و مردم اجرای شود.

وی در همین زمینه از موازی کاری به عنوان آفت و مانع انجام بهتر امور نام برد و خواستار حذف موازی کاری در اجرای این طرح شد و گفت: راه موفقیت این طرح انجام وظایف و ماموریت های تدوین شده بنحو مطلوب و شایسته است و امید است استان هرمزگان به عنوان الگوی سایر استان ها بتواند در راستای انجام هرچه بهتر اهداف طرح گام بر دارد.

بامری وظایف سازمان های ذیربط آموزشی، تبلیغاتی، انتظامی و امنیتی را در جهت آشنا ساختن خانواده ها و جوانان از فرایند معضلات اجتماعی و ناهنجاریهای اخلاقی را بسیار مهم اعلام کرد و اظهار داشت: پیشگیری از هرگونه پیش آمد ناگوار از درمان و حمایت های بعدی آن آسانتر و کم هزینه تر است.

کد خبر 1713750

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha