پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۱، ۱۹:۵۰

ابراهیمیان خواستار شد:

زمینه انتقال پیام "وارش" در دانشگاهها فراهم شود

زمینه انتقال پیام "وارش" در دانشگاهها فراهم شود

بابل - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد بابل با اشاره به اینکه تاثیرگذاری فیلم های کوتاه به مراتب بیشتر از فیلم های بلند است گفت: با نمایش فیلم "وارش" در محیط های دانشگاهی زمینه انتقال پیام های فیلم برای دانشجویان مهیا شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین ابراهیمیان در نشست مشترک با روابط عمومی های دانشگاه آزاد و جشنواره وارش بر هرچه با شکوه برگزار شدن جشنواره وارش تاکید کرد.

وی افزود: امروزه تاثیرگذاری فیلم های کوتاه  به مراتب بیشتر از فیلم های بلند بوده چرا که مخاطبان ،پیام فیلم های کوتاه را سریع و به درستی دریافت می کنند.

ابراهیمیان بیان داشت: با توجه به اینکه یکی از وظایف مهم جشنواره ملی فیلم کوتاه وارش، انتقال پیام  فرهنگی این جشنواره  به مخاطبان سراسر کشور بوده نیاز است از فیلم هایی که نمایش آنها تاثیرگذاری زیادی در سطح جامعه دارد استفاده شود.

وی محیط دانشگاه ها را بستر مناسبی برای انتقال پیام  فرهنگی وارش به دانشجویان و نسل جوان جامعه برشمرد و تصریح کرد: دانشگاه آزاد بابل آماده هر نوع همکاری و مشارکت با عوامل اجرایی جشنواره وارش است.

ابراهیمیان با تقدیر از حمایت های همه جانبه امام جمعه بابل بیان داشت: یکی از ویژه گی های بارز و موفق هفتمین  دوره جشنواره سراسری فیلم کوتاه وارش ،حمایت و نظارت کامل حجت الاسلام روحانی بر چگونگی روند اجرای این جشنواره است که به طبع همه مدیران دستگاه های اجرایی از جمله روسای دانشگاه ها با پیروی از امام جمعه بابل از این جشنواره حمایت می کنند. 
 

کد خبر 1714516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha