پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۴۴

دستجردی خبر داد؛

طلب 450 میلیاردی بیمارستانها از بیمه های خصوصی

طلب 450 میلیاردی بیمارستانها از بیمه های خصوصی

وزیر بهداشت از طلب 300 میلیارد تومانی بیمارستانها از بیمه های خصوصی و بیمه مرکزی خبر داد و گفت: از سال گذشته نیز 150 میلیارد تومان بدهی باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی افزود: وزارت بهداشت 300 میلیارد تومان از شرکت های بیمه خصوصی و بیمه مرکزی برای اجرای ماده 37 فعلی طلبکار است.

وی افزود: اکثریت پروتزهایی را که جراحان ارتوپدی مصرف می کنند در داخل تولید می شود ولی مساله بازپرداخت بیمارستانها به این شرکت ها به دلیل نپرداختن هزینه ها از سوی بیمه ها به این شرکت ها با مشکلات زیادی مواجه است.

وزیر بهداشت ادامه داد: ماده 37 قانون مربوط به مصدومان تصادفات است که هیچ هزینه ای نمی دهند، الان هیچ بیمارستانی از پذیرش این بیماران خودداری نمی کنند ولی این بدهیهای سنگین کار بیمارستانهای ترومایی و تک بخشی را مشکل کرده زیرا تمام درآمد این بیماران از محل پذیرش همین بیماران تصادفی است.

دستجردی گفت: سایر بیمارستانها هم که جنرال هستند مبالغ بسیار کلانی از بیمه ها طلب دارند که امیدواریم امسال لااقل بدهیهای سال گذشته را که 150 میلیارد تومان است تسویه کنند.

کد خبر 1715104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha