پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۳۵

رادیو قرآن همسفر با مقام معظم رهبری در خراسان شمالی

رادیو قرآن همسفر با مقام معظم رهبری در خراسان شمالی

رادیو قرآن در جهت انعکاس مطلوب سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان خراسان شمالی و نمایش شور و شوق مردم از رویدادهای این سفر مردم را مطلع می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه مهر تابان و مجله قرآنی از سوی این رادیو به طور ویژه این سفر را پوشش خبری می دهند و در عین حال برنامه های روتین شبکه نیز با رویکرد و نگاه به سفر معظم له پخش می شود.
 
صبح چهارشنبه 19 مهرماه مردم خراسان شمالی مسیر ورود رهبر معظم انقلاب را از فرودگاه بجنورد تا ورزشگاه تختی، گلباران می کنند، این نخستین حضور رهبر معظم انقلاب از ابتدای استان شدن خراسان شمالی است.
 
مقام معظم رهبری در سال ۶۴ و زمان مسئولیت ریاست جمهوری به بجنورد سفر کرده‌اند؛ این سفر آخرین دور از سفرهای مقام معظم رهبری به استان‌های کشور به شمار می‌رود.
 
شنوندگان رادیو قرآن می توانند در بخشهای مختلف پخش برنامه های این شبکه رادیویی اخبار این سفر را از دوشنبه 17مهرماه و برروی موج اف ام ردیف 100مگاهرتز دنبال کنند.
کد خبر 1715261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha