مشاور شهردار اردکان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این دیوارنگاره گفت: این دیوارنگاره با تکنیک معرق کاشی در قالب هشت قاب با اعتبار 50 میلیون ریال و طی 23 روز توسط واحد زیباسازی شهرداری اردکان اجرا شده است.
جابر قطب الدینی افزود: در تکنیک معرق کاشی که در اصطلاح به آن کاشی شکسته نیز می گویند، با استفاده از ضایعات کاشی طرح و نقش مورد نظر اجرا می شود.
این گرافیست با بیان اینکه این دیوارنگاره مورد استقبال گرم مردم قرار گرفته است، عنوان کرد: این دیوارنگاره تصاویری از روز و شب زیبای کویر را به نمایش می گذارد و در طراحی آن، المان هایی از فرهنگ و معماری کویر، حیوانات کویری و جلوه هایی از اجزای هستی به کار رفته است.
قطب الدینی تصریح کرد: انواع رنگ های متنوع به کار گرفته شده در این دیوارنگاره تا قریب به 800 سال ماندگاری دارند و به مرور در مقابل نور خورشید درخشندگی خود را از دست نخواهند داد.
وی اظهار داشت: این پروژه توسط واحد زیباسازی شهرداری اردکان طراحی و توسط تعدادی از دانشجویان دانشکده هنر و معماری اردکان اجرا شده است.
نظر شما