پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ مهر ۱۳۹۱، ۲۱:۰۸

امیر پوردستان:

ارتش بازوی انقلاب است/ دشمنان جرات حمله ندارند

ارتش بازوی انقلاب است/ دشمنان جرات حمله ندارند

گرگان - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان بازوهای انقلاب با ولایتمداری و راهنمایی حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب همیشه آماده دفاع از کشور و انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، در جمع کارکنان پایور وظیفه لشکر 30 پیاده گرگان با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گروهک ها و دشمنان انقلاب با استفاده از لباس قومیت های مختلف ایران در استان های مختلف به دنبال تفرقه افکنی بودند، گفت: جوانان و فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی با حضور به موقع خود در بسیاری از استان ها، مانع به هم ریختن اوضاع شدند.

وی با اشاره به حضور نیروی ارتش در دوران 8 سال دفاع مقدس، افزود: ارتشیان در دوران 8 سال دفاع مقدس نیز با حضور پر رنگ خود در مناطق جنگی، رشادت های خوبی را از خود نشان دادند و شهدای زیادی را تقدیم اسلام و انقلاب کردند.

وی با اشاره به سه فایده اصلی آمادگی نیروی زمینی، ادامه داد: اعتماد به نفس برای جلوگیری از تجاوز دشمنان، بازدارندگی دشمن و سربلندی و عزت آفرینی کشور از فواید اصلی آمادگی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
 
پوردستان با اشاره به حضور و استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه و کشورهای آسیایی، بر آمادگی بیشتر نیروهای مسلح به خصوص نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: دشمنان به خصوص آمریکا و اسرائیل امروز پی به اقتدار و پیشرفت نیروهای مسلح و داشتن رهبری فهیم و پشتوانه مردمی برده اند و جرات حمله به کشور را ندارند.
 
پوردستان با اشاره به برخی از شیطنت های دشمنان، اظهارداشت: همه باید با اقتدار و صلابت کامل در برابر این شیطنت ها بایستند و اجازه هیچ حرکتی را به آنان ندهند.
کد خبر 1715445

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha