حجت الاسلام سیدعباس مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصص روز کودک و چگونگی شکل گیری ابعاد شخصیتی کودک در حوزه امور دینی اظهار داشت: امروز نیاز جامعه به ترویج امور دینی، مذهبی و فرهنگی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود چرا که دشمن به خوبی دریافته که با جنگ سخت توان و یارای مبارزه و مقابله با ایران را ندارد.
وی افزود: دشمن امروز از حربه ای برای ضربه زدن فرهنگی و تهاجم در شکل نرم استفاده می کند و تنها امری که می تواند ایران را در مقابل این تهاجمات فرهنگی گسترده مصون نگه دارد محکم کردن بنیان های اعتقادی، دینی و ارزشی در جامعه است.
وی اظهار داشت: از آنجا که سهم زیادی از ابعاد شخصیتی فرد در کودکی و نوجوانی شکل می گیرد توجه به امور دینی و مذهبی و تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ اسلامی در ذهن کودک در این دوران حساسیت زیادی دارد.
حجت الاسلام مسعودی گفت: ذهن کودک پاک و عاری از هرگونه تمایلات دنیوی و غرایز است از این رو القای احکام دینی در این دوران به بهترین شکل امکان پذیر است بنابراین خانواده، مهدهای کودک و مدارس که با کودکان و نوجوانان در ارتباط هستند باید با برنامه ریزی دقیق و کارشناسانه فرهنگی و دینی این دوران را جهت دهی کنند.
وی با تاکید بر این موضوع که کودکان آینده سازان جامعه هستند تصریح کرد: با سرمایه گذاری دینی و فرهنگی بر کودکان از سلامت و مصونیت آینده جامعه مطمئن شده و آینده سازان جامعه را دربرابر هرگونه تهاجم و تهدیدی بیمه می کنیم.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی البرز با اشاره به بکارگیری توان و پتانسیل کودکان در اجرای هر چه بیشتر قوانین راهنمایی و رانندگی و طرح موفق همیار پلیس گفت: علاوه بر سرمایه گذاری در جهت ارتقا و رشد ذهنی کودکان در مسیر احکام دینی، می توان از نقش موثر کودکان بر خانواده در فرهنگ سازی نیز بهره برد.
حجت الاسلام مسعودی تاکید کرد: با برنامه ریزی صحیح می توان از طریق کودکان فرهنگ و باورهای دینی را در خانواده و اجتماع پر رنگ تر کرده و در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و همچنین مصونیت در برابر انواع تهاجم ها گام برداشت.
وی با تبریک روز جهانی کودک این مناسبت را بهانه بسیار خوبی برای آسیب شناسی حوزه کودک در امور مختلف به ویژه امور دینی و مذهبی و برنامه ریزی و سرمایه گذاری برای این قشر تاثیرگزار و آینده ساز عنوان کرد.
نظر شما