۱۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۰۹

صالحی:

طرح آبرسانی ملک جوی کلاردشت خاک می خورد/ دی اکسیدکربن در ریه مردم

طرح آبرسانی ملک جوی کلاردشت خاک می خورد/ دی اکسیدکربن در ریه مردم

چالوس - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی بخش مرزن آباد با بیان اینکه با وجود رودخانه پر آب، منطقه از بی آبی و کم آبی رنج می برد گفت: طرح آب رسانی ملک جوی کلاردشت دوازده سال است که خاک می خورد و هنوز به اتمام نرسیده است.

عزت الله جعفر صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: روستاهای تحت پوشش هنوز با مشکل بی آبی دست و پنجه نرم می کنند همین امر سبب شد در یکی از روستاهای منطقه سه نفر از اهالی جهت تأمین آب آشامیدنی از چاه ، جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه امسال سال نهضت آسفالت مناطق روستایی است و سهم مازندران 400 کیلومتر است بیان داشت: جاده روستای طویر به ناطر و آغوزداربن گل مره در بدترین وضعیت جاده ای قرار دارد. با وجود بازدیدهای مکرر مسئولان از آن جاده تا کنون اقدام اساسی صورت نگرفته است.

جعفر صالحی گفت: درخواست توزیع عادلانه اعتبارات را در سطح استان مازندران داریم و امیدواریم جشن پایان آب رسانی و آسفالت روستایی را داشته باشیم.

وی پیشنهاد داد: همزمان با خط انتقال گاز رسانی از کلاردشت به شهر مرزن آباد روستاهای در مسیر خط انتقال گاز از روستای کلنو همزمان از نعمت گاز بهره مند شوند.

رئیس شورای اسلامی بخش مرزن آباد، از مجوز احداث کارخانه آسفالت در میدان تیر مرزن آباد خبر داد و نسبت به عوارض آن به محیط زیست و مردم اطراف آن هشدار داد که با احداث این کارخانه مرزن آباد به شهر دی اکسید کربن تبدیل شده و دی اکسید کربن بجای اکسیژن در ریه های مردم مرزن آباد قرار خواهد گرفت و دیگر برای اهالی و سالمندان محل مناسبی برای زندگی نخواهد بود.

جعفر صالحی با اشاره به واگذاری دریاچه ولشت به بخش خصوصی بدون اطلاع مسئولان منطقه و در خواست پاسخگویی در این مسئله گفت: شرکت آب منطقه ای استان، طرح دریاچه ولشت را بدون هماهنگی با مسئولان شهرستان به یکی از افراد اجاره داده که هیچ یک از مسئولان شهرستان اطلاعی از این موضوع ندارند و کمترین نظارتی بر آن وجود ندارد و در مقابل غرق شدگان، جمع آوری زباله و امنیت آن احساس مسئولیت نکرده است.

وی افزود: متاسفانه در دو سال اخیر اعتبارات توسعه طرح های دریاچه ولشت جذب نشده و اداره میراث فرهنگی و گردشگری قدمی در این خصوص بر نداشته است.   

وی از تخصیص جریمه برای تفکیک زمین کشاورزی انتقاد کرد و افزود: مبالغ اخذ شده بابت جریمه باید جهت توسعه و اعتلای بخش کشاورزی همان منطقه هزینه شوند.

جعفرصالحی اضافه کرد: اگر روستاهای دارای طرح هادی قانونمند باشند، حتی شهرداریها را می توانند حمایت کنند. در صورتی که طرحهای هادی بسیار محدود هستند و متقاضیان طرحهای گردشگری و شهرک ها خارج از بافت روستاها، عوارض احداث شهرک ها به حساب سازمان همیاریها واریز که باید به حساب شرکت تعاونی دهیاران واریز شود.

وی یادآور شد: از 73 روستای بخش مرزن آباد ، تعداد 34 روستا فاقد شورا و دهیاری هستند.

کد خبر 1715847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha