پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۴، ۱۱:۵۸

مديرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تاكيد كرد :

پيگيري طرح ساماندهي قبور شهدا در سال جاري

مديرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با اشاره به طرح ساماندهي قبور شهدا تاكيد كرد : شهرداري تهران و سازمان بهشت زهرا (س) در سال جاري با جديت اين طرح را پيگيري مي كنند كه به همين منظور اعتباري نيز پيش بيني شده و كار بر روي طرح همچنان توسط مشاوران مربوطه ادامه دارد .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شهرداري تهران محمود رضاييان در خصوص زمان بربودن اجرايي شدن اين طرح اظهار داشت : بررسي و كارشناسي اين طرح با تكيه بر اطلاعات مربوط به زمان جنگ بايد به حدي سنجيده و دقيق صورت گيرد كه بتوانيم طرحي در خور نام شهدا را تهيه و به اجرا درآوريم كه مسلما اين امر مستلزم صرف زمان بيشتري است .

رضاييان در ادامه گفت : ممنوعيت پيش فروش قبور به دليل برخي مشكلات ناشي از كمبود زمين و جلوگيري از افزايش مراجعات شهروندان براي رزرو قبور و مشكلات ناشي از آن ، در سال جاري نيز ادامه دارد .

وي افزود : در حال حاضر يكسري قبور رايگان براي متوفياني كه بستگان آنها استطاعت مالي لازم را ندارند ، در بهشت زهرا (س) در نظر گرفته شده كه مردم مي توانند در صورت نياز و ناتواني در خريد قبور خصوصي بدون هيچگونه بازخواستي در اين زمينه ، از اين قبور براي دفن متوفي خود استفاده كنند كه علاوه بر رايگان بودن اين قبور تا 50 درصد از سايرهزينه ها نيز تخفيف داده مي شود .

کد خبر 171600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha