به گزارش خبرنگارمهر، لحظاتی قبل مقام معظم رهبری وارد فرودگاه بین المللی بجنورد شدند و پس از برگزاری مراسم استقبال از سوی نماینده خبرگان رهبری، امام جمعه، نماینده عالی دولت در خراسان شمالی، علما، روحانیون و مقامات عالیرتبه استانی، معظم له در میان استقبال گسترده و با شکوه مردم مومن، انقلابی و ولایتمدار و انبوه ارادتمندان و عاشقان ولایت، قرار گرفتند.
مردم خراسان شمالی که ساعتهاست به انتظار قدوم مبارک معظم له، در میدان دولت و خیابانهای منتهی به فرودگاه و مسیرهای تعیین شده مسیر استقبال ایستادهاند، با دیدن مولا و مقتدایشان، اشک شوق ریختند و با دادن شعارهای "صل علی محمد، بوی خمینی آمد"، " عطر گل محمدی به شهر ما خوش آمدی" و " لبیک یا خامنه ای" ارادت قلبی خود را به مقام عظمای ولایت ابراز داشتند. برخی نیز با نوشته های "دلبسته یاران خراسانی خویشم" با لباس های محلی به استقبال رهبرانقلاب آمده اند.
برپایه این خبر، معظمله پس از طی کردن مسیر استقبال و دیدار با مردم، در استادیوم تختی این شهر، در جمع مردم استان که از جای جای این خطه شهیدپرور به استقبال معظم له شتافتهاند، سخنرانی خواهند داشت.
نظر شما