علی یگانه مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان قوچان با حدود 5 هزار هکتار سطح زیر کشت انگور یکی از قطب های تولید این محصول در کشور بوده که به دلیل میزان بالای شهد و شیرینی از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و به دلیل استفاده محدود از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی در زمره محصولات ارگانیک و سالم بشمار می آید.
وی تصریح کرد: 96 درصد از محصول انگور تولیدی شهرستان از نوع کشمش بی دانه و صادراتی و 4 درصد دیگر شامل 23 نوع از ارقام مختلفی همچون عسگری، خلیلی، صاحبی، گل برظبق، سبز انگو، یاقوتی و لعل است.
وی تاکید کرد: 40 درصد از انگور تولیدی به صورت تازه به سراسر کشورعرضه و 60 درصد دیگر به کشمش تبدیل شده و به بیش از 10 کشور جهان صادر می شود.
یگانه مقدم با اشاره به کیفیت بالای انگور و کشمش تولیدی قوچان گفت: کیفیت این محصولات در قوچان به قدری بالا است که با تبدیل انگور به کشمش موسوم به "سلطانی" مورد توجه تجار و بازرگانان قرارداشته و جایگاه ویژه در صادرات این محصول به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: در سال جاری بطور میانگین از هر هکتار تاکستان در قوچان 17 تن انگور برداشت می شود و پیش بینی می شود در سال جاری میزان برداشت این محصول به 85 هزار تن برسد.
نظر شما