پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۴۹

جعفری:

طرح توسعه شرکت فولاد زاگرس قروه انجام می شود/ لزوم جذب سرمایه گذار خارجی

طرح توسعه شرکت فولاد زاگرس قروه انجام می شود/ لزوم جذب سرمایه گذار خارجی

قروه - خبرگزاری مهر: معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه طرح توسعه شرکت فولاد زاگرس قروه در سفر دوم هیات دولت مصوب شده است، گفت: این طرح در دست اقدام است و حتما عملیاتی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیه الله جعفری در جریان بازدید از شرکت فولاد زاگرس قروه اظهار داشت: با اجرای این طرح علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، فضای موجود شرکت به فضای توسعه ای تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه وضعیت فعلی شرکت نیازمند تعمیرات اساسی است و باید تغییراتی در فضای کاری آن ایجاد شود بر رفع مشکلات این شرکت تاکید کرد و افزود: توسعه و افزایش ظرفیت شرکت و یا تغییر نوع محصول تولیدی باید به عنوان یکی از راه های کاهش مشکلات شرکت مورد بررسی قرار گیرد.

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه این اقدام باید بر اساس مطالعه و در یک بازه زمانی یک یا دو ماهه انجام شود پیشنهاد داد در این مدت فضایی برای اشتغال کارگران تعریف شود.

جعفری از راه اندازی سریع مجموعه معادن پشتیبان این شرکت به عنوان یکی دیگر از راهکارهای حل مشکلات شرکت زاگرس فولاد قروه خبرداد و بیان کرد: سه محدوده اکتشافی در اختیار شرکت قرار دارد که با انجام مطالعات اکتشافی، فراوری و فروش مواد معدنی به سایر شرکت ها، امکان تامین مالی برای شرکت ایجاد می شود.

وی افزایش سرمایه در گردش و دریافت کمک از منابع مالی دیگر را سومین راهکار توسعه این شرکت بیان کرد و ادامه داد: هم اکنون شرایط شرکت طوری نیست که یک روزه تصمیم گرفته شود بلکه این کار نیازمند برنامه ریزی صحیح و اصولی است.

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از راه های توسعه شرکت فولاد زاگرس را استفاده از سرمایه گذاران خارجی به عنوان شریک عنوان کرد و یادآور شد: در صورت امکان تحقق این پیشنهاد گزینه مناسبی است.

رئیس شرکت فولاد زاگرس شهرستان قروه نیز در این نشست گفت: ظرفیت تولید شرکت فولاد زاگرس سالانه 70 هزار تن است.

غلامرضا عالمی ظرفیت واقعی اشتغال در این شرکت را 230 نفر اعلام کرد و افزود: این در حالی است که 370 نفر در شرکت مشغول به کار هستند و این به یک معضل جدی برای شرکت تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: کمبود مواد اولیه و تعمیرات اساسی آن از مشکلات اصلی این شرکت است.

کد خبر 1716407

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha