پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۵۱

حجت الاسلام حسینی:

حضور روحانیت در زندانها روند اصلاح و تربیت زندانیان را تسریع می کند

حضور روحانیت در زندانها روند اصلاح و تربیت زندانیان را تسریع می کند

یزد - خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان ابرکوه استفاده از روحانیون را از شاخصه های موفقیت در زندان های استان در راستای اصلاح و تربیت برشمرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی صبح چهارشنبه در بازدید از زندان مرکزی و کانون اصلاح و تربیت یزد اظهار داشت: انگیزه بخشی معنوی با جذب تعداد قابل توجهی از روحانیون به صورت تمام وقت در زندان ها، شاخصه بزرگ و معنوی اداره کل زندان های استان یزد است.

وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در هر زمینه ای عنوان کرد: برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته در مجموعه زندان های استان یزد، نشان دهنده اجرایی شدن سیاست کلی نظام در راستای ساخته شدن، پرورش اخلاق و رعایت زوایای شخصیت پروری مددجویان است.

وی عنوان کرد: خدمات صورت گرفته در زمینه های فرهنگی و مذهبی برای مددجویان تاثیر بسزایی در تقویت روحیه نادمین داشته است.

حسینی بیان داشت: اقدامات اصلاحی و تربیتی در زندان های استان یزد شایسته تقدیر از همه همکارانی است که در راه تعلیم و تربیت نادمین تلاش می کنند.

کد خبر 1716647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha