به گزارش خبرگزاری مهر، طی مراسمی با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان و ائمه جمعه از زحمات 6 ساله علی واقعی رئیس قبلی دادگستری تایباد محمد علی رواستان به عنوان رئیس جدید دادگستری تایباد معرفی شد.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی دراین مراسم گفت: دشمنان هر روز حیله و نیرنگ و فتنه ای ایجاد می کنند تا مردم و دولت را به زانو در آورند ولی بدانند که مردم امتحان خود را دادند و باتدبیر مسئولین دلسوز دشمن را شکست داده و ناامید می کنند.
حجت الاسلام فروتنی ضمن محکوم کردن توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم ( ص ) گفت: این حرکت دشمن باعث شد اعتقادات مردم بیشتر شود و دنیا دوباره به خود آید به طوریکه در این مدت فروش کتابهایی در مورد پیامبر و همچنین قرآن در دنیا چند برابر شده و این نشان بیداری مردم جهان است.
مانور غنچه های هلال احمردر تایباد برگزار شد
رئیس جمعیت هلال احمر تایباد گفت: همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی و با هدف آموزش و آمادگی غنچه های هلال احمر مانور زلزله و نمایش اطفاء حریق در مهد کودک های تایباد برگزار شد.
غلامرضا صیادی اظهار کرد: کودکان سرمایه جامعه هستند و جمعیت هلال احمر بر حسب اهدف بشر دوستانه خود با ورود به بحث آموزش که در شرایط عادی جزء وظایف ذاتی جمعیت است اقدام به آموزش قشرهای مختلف جامعه می کند.
وی افزود: در همین راستا تشکیل کانون غنچه های هلال در مهد کودک ها و آموزش این نونهالان از مسایلی هست که جمعیت هلال احمر پیگیری می کند.
کارگروه امداد و نجات شهرستان تایباد برگزار شد
کارگروه امداد و نجات شهرستان تایباد باحضور معاون فرماندار و اعضای کارگروه عصر سه شنبه در محل فرمانداری برگزار شد.
رئیس جمعیت هلال احمر و دبیرکارگروه امداد ونجات تایباد گفت: بحرانها و بلایای طبیعی هر ساله خسارات جانی و مالی فراوانی به جوامع بشری وارد می سازد، شرایط اقلیمی و جغرافیایی از یک طرف و ساخت و سازهای نامطلوب بدون رعایت نکات ایمنی از طرف دیگر بر آسیب پذیر بودن هرچه بیشتر منطقه در برابر سوانح طبیعی دامن می زند.
غلامرضا صیادی بیان کرد: این امر ضرورت تدوین برنامه های پیشگیرانه و اقدامات لازم برای کاهش اثرات ناشی از بروز حوادث را بر دوش مسئولان سنگین تر می کند.
نظر شما