پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۶

مرادی:

تحویل 80 درصد واحدهای مسکونی به زلزله زدگان/ بخاری برقی عامل حادثه

تحویل 80 درصد واحدهای مسکونی به زلزله زدگان/ بخاری برقی عامل حادثه

تبریز - خبرگزاری مهر : فرماندار شهرستان هریس گفت: اگر شرایط آب و هوایی با روند فعلی پیش برود تا آغاز فصل سرما در این شهرستان حدود 80 درصد از واحدهای مسکونی مورد نیاز زلزله زدگان به صورت کامل تکمیل و تحویل می شوند.

داریوش مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: کار آوار برداری بسیار سنگین بود و همین امر ما را با مشکل عمده ای مواجه کرده بود که خوشبختانه با اتمام نسبتا صد در صدی آواربرداری در این شهرستان کار بازسازی با سرعت در حال انجام است .

وی اظهار داشت: هم اکنون پیمانکاران و مصالح پای کار حاضر هستند و با قدرت و تمام توان در حال انجام بازسازی هستیم.

مرادی ابراز داشت: هم اکنون آرماتور بندی سه هزار و 400 واحد ، هزار و 200 واحد اسکلت بندی ، هزار و 200 کانکس 12 متری اسکان موقت و 350 واحد سقف ریزی انجام گرفته که امیدواریم به زودی تحویل مردم زلزله زده شهرستان شوند.

فرماندار هریس در این گفت و گو گفت: 800 کانکس نیز برای دام های مردم نصب شده است و اگر بتوانیم تا آذرماه واحدها را به صورت کامل تحویل زلزله زدگان دهیم مردم می توانند از کانکس هایی که در اختیار آنان قرار داده ایم به عنوان انباری استفاده کنند و این کانکس ها از آنها پس گرفته نخواهد شد.

وی در خصوص آتش سوزی 13 دستگاه چادر در روستای قراجا نیز ابراز داشت: استفاده از بخاری های برقی غیر استانداردی که توسط خیران در بین زلزله زدگان توزیع شده باعث افزایش فشار بر کابل ها و سیم ها می شود که نتیجه اش آتش سوزی است.

مرادی ادامه داد: ما از ساکنان چادرها خواسته ایم تا با ایجاد فاصله بین چادرها از سرایت آتش به جلوگیری کنند اما متاسفانه همکاری ای مشاهده نمی شود.

کد خبر 1716888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha